< návrat zpět

LHL 2011/12

LHL získala podporu fi BISON, která je výrobcem sportovních dresů.Pro letošní ročník věnovala kvalitní cenu pro nejlepšího golmana soutěže. Pro další období bude její podpora záležet na počtu objednávek, které  z LHL přijdou. Proto neváhejte s výběrem a jděte hned k oficiálnímu sponzorovi LHL -  WWW.BISON.cz

Závěrečné vyhodnocení LHL proběhlo v sobotu 28.4. při pouťové zábavě v Dolní Čermné!..plakát..zde

Nevyzvednuté poháry jsou k převzetí v kanceláři. 

Druhá část LHL 2011/12- rozpis-výsledky, tabulky,pořadí týmů LHL  :  zde

Statistiky jednotlivců a různá pořadí v dílčích soutěžích...............zde 

te-space: pre-wrap; ">pro připomenutí termínu:1.5.2012 - "laciná" přihl. LHL 2012/13

Tabulky a pořadí LH první části LHL...zde

Soutěžní řád....zde

Soupisky týmů:zde

Slavnostní ocenění  všech 38 zúčastněných  týmů LHL a vyhodnocení nejlepších jednotlivců z 12 sledovaných kategorií -bude provedeno v sobotu 28.dubna od 18:00 v sále „Orlovny“ v Dolní Čermné.  Účast zástupců každého týmu je žádoucí stejně jako osobní účast oceněných jednotlivců (viz příloha ocenění)!
Volné čtyři vstupenky na tuto akci budou  až u vstupu – u pořadatelů večera v Dolní Čermné. Zde si mohou také ostatní hráči, manželky či fanoušci( pouze ti,kteří přijdou zároveň s vedením týmu) vstupenky za zlevněné vstupné 50,- Kč koupit.

 Vedoucí všech týmů byli požádáni o zajištění příspěvku do tomboly, který za tým předáte výherci.  Podle hodnoty přineseného daru dostanete proti tomu zdarma odpovídající počet losovacích lístků (cca 100 Kč-1 lístek).  Aby bylo předem  jasné,že vůbec někdo něco přinese a bude tedy o co losovat, tak prosím předem o oznámení mailem typu : Nuget-zase televize, Lazy-večeře pro dva. Záleží na fantazii a možnostech vedoucího,nebo pověřených hráčů. Seznam cen bude průběžně aktualizován  na stránkách haly.
Loni si týmy (které neměly přístup k zajímavé „nehokejové“ ceně ) zvolily volbu přidání tomboly ve formě poukázky na nákup v místním hokejovém obchodě. To lze samozřejmě i nyní. Stačí se domluvit.

 Od 18 hod bude v přísálí probíhat schůzka vedoucích. Na programu bude případná úprava některých pravidel LHL, dohoda o pravidelných trenincích v nové sezoně a potvrzení účasti v LHL 12/13. 

Spřátelené weby

Odkazy na weby

hala tel.: 465 320 418 Ing. Jiří Černý
tel.: 604 872 778 e-mail: zs@tslan.cz

Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript. Zde jsou instrukce jak povolit JavaScript ve Vašem webovém prohlížeči.

Počasí

Doba provozu haly

src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">