in-line 2024

                                       

  Statistiky  ....ZDE    

 

STILMAT oblastní přebor v in-line hokeji 2024:

 

první část dvojkolově ve skupinách(každý 8 zápasů),

poslední dva ze skupiny A se ve třetím kole prohodí s B1,B2. -každý 4 zápasy

na finálové skupiny opět výměna A5 s B1              každý 4 závěrečné zápasy

STILMAT oblastní přebor v in-line hokeji 2024:

75)V teplém kotli uvařil Thunders gólmana Svitav 21 góly. Znamená to pojištění prvního místa v B skupině OP. Vedle 4+6 Dominika Marka stojí za zmínku i 2+1 šéfa týmu Jaromíra Dvouletého, který na dnešní zápas zajistil velmi dobrou sestavu. Ve vítězné euforii vyzývá Thunders vítěze A skupiny JZD k porovnávacímu zápasu!
74) Poslední zápas mistrů OP byl ve znamení honby Tomáše Krče na vedoucího KB Jakuba Pejchy. Tom našel ve svém týmu podporu (R.Vogel 1+6) a přičtením třinácti KB (7+6) ovládl s 95 body tabulku.
73)Rozhodující vzájemný zápas o letošního mistra měl vysokou úroveň a takovou hrou by se asi oba týmy mohli rovnat se seupeři v celorepublikové soutěži. Dnes mládí jednotné v družstvu JZD jasně přehrálo lehce starší hráče PROLITU. Rozdílovým hráčem byl se čtyřmi vstřelenými góly Tomáš Krč.
72)Zápas dvou z třech  nejlepších, co letošní OP má. Velbloudi od 10 minuty začali mírně ztrácet, ale v závěru se ještě nadechli k náporu. Výborně hrající Prolit měl ale v brance Michala Šťovíčka v životní formě se zázračnou lapačkou a v útoku Matěje Bažanta(4+3).
Na Velbloudy tak zbylo třetí místo a o první si rozdají ve čtvrtek Prolit s JZD 
70)Po čase se zase Thunders sešel v silné sestavě. Nejvíc se činil Jan Kobza(4+3) a bodově se přidali všichni  ostatní.  6 branek Kaprů bylo málo.
69)Rozehraný Avengers s výborným Adamem Holíkem v brance dělal první půli favoritovi problémy . Žízniví Velbloudi ale pak zpřesnili hru a zajistili si stupně vítězů.
68)Ve svém posledním vystoupení si Nuget poradil s Avengers opět svou tradiční zbraní. Bilanci 6+2 měl Martin Malý i pravděpodobný vítěz KB (92 ! bodů) Jakub Pejcha. Za poražené dal 3 góly Martin Jáneš.
67)Jedinou prohru v soutěži vrátilo JZD  Nugetu i s řádnými úroky. T.Krč 6+5, M.Šembera 5+2 , P. Vaňous 5+3 a zbytek do nastřílené dvacky dali spoluhráči.
66)Každý chvilku tahal pilku a průběžný stav se otáčel. Pět gólů Pepy Matyáše ale Kaprům na body nestačilo. Za tým Svitav bylo úspěšných střelců šest  a o výhře rozhodl  veterán Michael Resler.

65)Bez zraněného D.Babáka neměl tým M-Béček morálního vůdce, když po počátečním vedení 3-1 dostal v řadě za sebou 9 branek. Gólové hody ovládl za Thunders Dominik Marek (9+3), Michal Janík(4+6) a Tomáš Drtil(2+6). Za M-Béčka Janové- Juřina (4+1) a Chudý(3+3¨)
64)Velbloudi zvolili na zápas pohodlnou dopravu vlakem,ale na soustředěné JZD to nestačilo. Tomáš Krč podpořil hattrickem důležitou výhru JZD proti dalšímu kandidátovi na titul v zápase vysoké úrovně.
63)OP začíná finišovat,ale otázka- kdo bude na bedně -zůstala po nerozhodné bitvě nevyřešena. Za Nuget si vystřílel 6 góly Jakub Pejcha svůj 19 hattrick ve 14 zápasech. Matěj Bažant s 2+4 a Filip Vomočil s 3+1 byli nejaktivnější za Prolit. 
62)Zkušený Prolit si pohlídal vývoj utkání i když Avengers hráli zpočátku vyrovnaný zápas. Nejaktivnější hráči : Filip Vomočil 3+0, Ondra Dvořák 3+1 a Rosťa Pilavka 1+5.
61)Nuget dostal za svojí nedůraznou obrannou hru od Velbloudů lekci -12 kusů.  Řádili střelci 4 branek Vojta Švub a Tomáš Dvořák.
60)Ještě pět minut před koncem nebylo zcela jasné, kdo A skupinu opustí. Tlak Prolitu byl ale velký. Vedle osvědčeného  Rosti Pilavky (3+0) našel dalšího střelce  -Ondru Bláhu(4+2)

59)Pomalejší rozjezd družstevníků znamenal první vstřelenou branku až v 8 minutě. Pak to byl ale kalup , který skončil na čísle 17. Tomáš Krč(6+3) a Michal Šembera(2+5) se pustilí do stíhání čela KB. Za M-Béčka Jan Chudý 3+1. Stínem je obnova zranění tvůrce hry týmu M-B Davida Babáka, který bude chybět.

56,7)Dvojzápas Svitav s Warriors byl zcela vyrovnaný a oba týmy jednou těsně vyhrály. Celkově nejlepší bodovou bilanci měl nestárnoucí Olda Čevora 4+2.
55)Avengers to neměli úplně jednoduché. Díky vyrovnanému kádru, kdy všichni hráči bodovali, tak Warriors přehráli.

54)David Baier po zdařilém výkonu  přispěl čtyřmi góly k těsnému vítězství Kaprů  s čerstvými Warriors    
53)Vynucený nástup hráče Velbloudů do branky ještě snížil jejich sílu. V pěti proti JZD vydrželi  do půlky a pak navíc začali spoléhat na nevhodný pitný režim. A tak to tam začalo padat.
52)Vedoucí od Thunders na poslední chvíli spočítal možné hráče a zjistil, že to nedají. Nelze už čekat, tak 5-0 pro Kapry...
51)Prolit zle potrápil JZD , které  potřebovalo bodovat. Jistotu ale měli až po vstřelení poslední branky ve které už nebyl gólman. Prolit ale neměl k remíze daleko. 
50)I přes 6 branek Tomáše Drtila si asi Thunders zavřel cestu zpět do finálové A-skupiny. Vyrovnaný celek Svitav bojovným výkonem dotáhl v závěru  náskok soupeře. 11 branek si rozdělili tak, že nikdo nedal víc než dvě.
49)Zatím vždy minimálně hattrick(jednou v zápase čtyři) a dnes jen 1+1. Nuget tak může svalit vinu za prohru s neměnnou sestavou Velbloudů na Kubu Pejchu.
48)Kapři to zkusili stíhat dnes v 10 hráčích. Stejně to nepomohlo, když Avengers rozložil střelbu gólů mezi 7 úspěšných střelců.
47) 4-6  skončil souboj M-Béček s Nugetem, když spočítáme jen góly Erika Borovičky proti Jakubovi Pejchovi. Pár střelců se přidalo, ale výsledek je podobný.


46)Rychlejší bruslení mladých hokejových Orlů v in-line týmu Avengers vyústilo v pohodovou výhru nad Svitavami.
45)Nutnost bodového zisku se projevila na zlepšené , kolektivní hře Prolitu. Nuget už výkon z nečekané výhry s JZD nepotvrdil.
44)Produktivní snaha Ondry Dvořáka(4+1) byla málo  proti sehrané sestavě Velbloudů. Z nich hráli prim Tom Markl(4+0)Oliver Pirkl (3+0) a Vojta Švub s 1+6.
43)Po pár dnech si to, ale už v B skupině si to rozdal Thunders s Avengers.Utkání mělo naznačit , kdo se mezi elitu ještě vrátí.Síly i výsledek byl vyrovnaný.
42) První porovnání kvality v A skupině bylo pro M-Béčka tvrdé. Po deseti vyrovnaných minutách ovládli Velbloudi hru.Nejvíc KB nasbírali Tom Markl 3+2 a Vojta Švub 1+4.
41)Za stavu 6-0 pro Avengers si to Thunders o přestávce spočítali, koho chtějí stáhnout spolu do B skupiny. Konečně začali hrát a střílet góly. Najednou Jan Kobza 3+3, Dominik Marek 1+4, Michal Janík 3+0 atd.  Pro Prolit tak vystříleli A skupinu.
40)Ve třetím vzájemném zápase už konečně Svitavy porazili Kapry. Rozhodl hattrick Petra Vodvárky(4+0) v posledních 4 minutách.
39)Velké překvapení na úkor favorizovaného JZD předvedl  nováček v A skupině -Nuget. Hattrick Tomáše Krče je nic, proti 6+2 Jakuba Pejchy, který řádil v poslední čtvrtině utkání, kdy dal 4 góly.
38) Na rozdíl od první, tak druhá půlka už patřila M-Béčkám a Erikovi Borovičovi(4+2). Kapři hráli vyrovnaný zápas, ale gólový hráč Radek Holub opět chyběl.

37) Silný celek JZD nedal soupeři moc šancí a Michal Šembera to pojistil hattrickem. Prolit tak musí počkat na poslední zápas, jestli Thunders zaberou proti Avengers.
36) Poslední postupová hádanka se zdála být necelých 12 minut před koncem zápasu vyřešená. Zkušení hráči Prolitu (Rosťa Pilavka 4+2, Matěj Bažant hattrick)  vedli 8-3. Bojovná sestava mladých Avengers ale ještě stihla dát unavenému soupeři 6 branek.Nejvíc se dařilo Matyášovi Novotnému (3+3). 
35)A je tady i první prohra Nugetu ! Zasloužili se o ní dobře a efektivně hrající hráči M-Béček. Erik Borovička 3+4, David Babák 4+2 i všichni bodující spoluhráči.
34)Měla to být honba bodů Tomáše Krče v dresu JZD (1+1) za lídrem  KB Jakubem Pejchou. Nebyla.. Navíc přišel v posledních 98 sekundách třígólový příděl od bojovných Velbloudů, kteří tak připravili pro JZD první porážku!
33)Až začne Thunders v sestavě, kde je plno kvalitních hokejistů v in-line taky bránit, tak bude vyhrávat. Prvoligový Tomáš Drtil(vrací se zpět z Prostějova do Šump.)sice zařídil 3+2, ale to samé za Velbloudy místní Orel Tomáš Markl a Oliver Pirkl 4+2.

32)Výsledek 12-18 hovoří za vše. Bránění se oba týmy moc nevěnovaly . 12 vstřelených gólů Nugetu Jakuba Pejchy z 9 přihrávek Martina Malého stačilo převážit 4 góly Patrika Páva a 4+4 Michala Lichtaga z Warriors.
31)Další čtyři góly M. Lichtaga byly pro Warriors málo proti úspěšným střelcům M-Béček.Filip Večeř 3+0 a Tomáš Diblík 3+2.
30)Tři góly Michala Lichtaga a matadora Michaela Reslera byly vedle výborného výkonu gólmana Jirky Stolarika základem výhry Warriors s nekompletními Kapry.
29)Z mnoha tradičních gólových přihrávek Davida Babáka proměnili jeho spoluhráči pouze čtyři. Celek Svitav předvedl zlepšenou hru a díky dvěma gólům Petra Odvárky(4+1) v posledních dvou minutách bere poprvé oba body.
28)Duel ze špice OP ovládlo JZD. Od začátku do konce si nad Prolitem udržovalo mírný náskok.
27)Spolek vyrovnaných  Velbloudů předvedl i svojí rychlost a dobrou koncovkou. V poslední desetiminutovce pěti góly přestřílel zkušenější Prolit.
26)Prolit se vrací k úspěšné dřívější taktice hráčů Litomyšle a tak pouze v šesti hráčích bere výhru nad Thunders. Jan Zahradník čtyřmi góly a Ondra Dvořák příspěvkem 3+3 byli nejaktivnější.
14)První bodový zisk pro Svitavy! Kapři přišli o nadějné vedení 5-2 a ještě jsou za závěrečné vyrovnání rádi. Celkem dalo 11 hráčů gól.

15)Roli úspěšného střelce dnes převzal Tomáš Diblík.Letos nedal Stilmat svůj tým dohromady, tak dostal smlouvu v M-Béčkách a odměnil se třemi góly. Snažil se i Zbyněk Škorpil(2+1) a na stále se lepšící Svitavy to ještě stačilo.
16)Adepti na sestup do B skupiny. Dominik Marek(2+2) byl u všech branek Thunders. Avengers zůstal taky jen u čtyřech gólů.
17)Po odehraném prvním kole vévodí jasně Nuget B skupině. Další příděl si připravil pro Kapry. K tradičním střelcům J.Pejchovi(3+3)a M.Malému(4+2) se přidali dvěma góly Denis Blecha a Roman Mazák.
18)Neúplná sestava a vynucené nasazení hráče Jardy Dvouletého do branky znamenalo pro Thunders příděl 22 branek. Hráči Prolitu do statistik přidal od 2 bodů do 5+4 Ondry Dvořáka.
​19)V druhém zápase po krátké přestávce už to taková pohoda pro Prolit nebyla. Velbloudi vedli až 1-4, ale zkušenost nakonec slavila úspěch.
20)Pravidelný scénář utkání Nugetu se opakoval znovu. M.Malý(4+3) a J.Pejcha(6+3) měli od obránců Svitav dostatek volnosti a ani Eddie v bráně to už nezachránil.
21)Specialistou na remízový výsledek se pomalu stává Avengers. Jeho třetí dělba bodů je na úkor favorizovaných Velbloudů.Nejaktivnější byli Martin Jáneš se třemi vstřelenými góly.a Matyáš Novotný(2+1)
22)Nuget po tradičním vítězném průběhu utkání v B skupině,nyní se snaživými Kapry, už má namířeno za silnějšími soupeři.
23)Než se tým JZD rozjel do obrátek, tak ještě Avengers trochu stíhal. Pak už ne. Michal Šembera přispěl k jasné výhře 6 góly.
24)Do svého druhého zápasu vstoupilo JZD vlažně a hrát začalo až za stavu 1-3 pro Thunders.   JZD přidalo plyn a      neskutečných 29 branek. Tomáš Krč dal 12 branek a za dvojzápas připsal 25 KB.
25) Tým Svitav měl blízko k bodu. Pět branek Radka Holuba a bojovný výkon Kaprů ale zajistil těsnou výhru.
26)Prolit se vrací k úspěšné dřívější taktice hráčů Litomyšle a tak pouze v šesti hráčích bere výhru nad Thunders. Jan Zahradník čtyřmi góly a Ondra Dvořák příspěvkem 3+3 byli nejaktivnější.

1)V úvodním zápase se v dobrém světle představil nově složený tým Velbloudů, složený z mladší části A týmu Orlů .  Šumperští Thunders jen dostali víc branek.
2)Velký favorit OP-tým JZD se nestačil divit, co se to děje. Ve 13 miutě vedli Velbloudi 1-3. Družstevníci ale zabrali a všichni hráči vstřelili gól. Nejdéle na svůj jediný gól čekal, jindy obávaný střelec- Tom Krč.
3)Pražský zástupce v OP , Warriors bere bod už v prvním utkání.Ve vyrovnaném utkání remizovali s M-Béčkem.
4)Kapři Pepa Matyáš a Radek Holub(oba 3+3) byli hlavním strůjcem těsné výhry s Warriors.
5)Nováček v in-line hokeji-tým Svitav ukázal, že až se zbaví hokejového pojetí hry, tak se výsledky dostaví. Ve svém prvním zápase musel body nechat pro Warriors, který už má za dlouhé sezóny zkušenosti. 
6)Další z nováčků Avengers, složený z mladých Orlů musí taky časem pochytit fígle in-line hokeje. Hned na začátek bylo JZD velké sousto. Až do 7 minuty sice drželi čisté konto, ale pak JZD ovládlo hru.Nejvíc bodů nasbíral Jakub Čada-5+1.
7)Nuget zaběhl  nové dresy výhrou , kdy rovnoměrně navyšoval vedení.To, že Kuba Pejcha dá 6+2 se dalo  čekat. Málo těsná osobní obrana Julie Svatošové v dresu Warriors znamenala její 3 branky do sítě Nugetu.   Je první hattrick ženy v hokejovém zápase v hale B.Modrého!
8)Jakub Doleček (4+0) těžil z přihrávek Radka Holuba(0+4), ale to bylo od Kaprů vše.To M-Béčka mají střelců víc. A když je neúnavně zásobuje David Babák (1+3) gólovými nabídkami, tak to se pak vyhrává. 
Oprava...Kuba Doleček si prohodil dres s Pepou Matyášem a tím zmátl soupeře i zápis a tak čtyři góly jsou Pepy.
9)Neskutečné skóre 10-10 přinesl zajímavý zápas zkušených hráčů týmu Prolit (   Ondrové Dvořák3+3 a Bláha 3+1,Rosťa Pilavka 2+3) s mladými nováčky Avengers(Tomáš Hrdina hattrick,Ondra Peškar 2+3)
10)Zlepšená hra Svitav a pět branek Petra Vodvárky, spolu s vynuceným nástupem střelce Danise Blechy v roli gólmana Nugetu , znamenalo pro Nuget jen těsnou výhru. Zase byl u všeho nehlídaný Kuba Pejcha(4+4)
11)Nadupaná sestava šumperských a jiných zkušených hokejistů nestačila na JZD. Tomáš Krč se vrátil do loňské formy(4+3), tři branky přidal Radek Vogel a JZD plní dál roli favorita.
12)Nekázeň lídra M-Béček (D.B.), který místo zápasu raději na moravě chutnal víno,znamenala oslabení týmu. Nuget ovládl zápas až v závěru, když Jakub Pejcha dokonal hattrick.
13)Tomáš Markl se Štěpánem Švecem třemi góly za Velbloudy vyškolili mladíky Avengers.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Dál je možnou už zamluvit pravidelnou rezervaci plochy za 500Kč /hod.

Vedle OP je každé pondělí a čtvrtek  bago „DOHODNUTÍ“ , 

  zájem po úhradě přihlášen
1 Krč Tomáš ml.  
2 Juřina Jan  
3 Faltus Jan  
4 Šembera Petr  
5 Maršík Martin  
6 Gremlica Filip  
7 Kuka Radim  
8 Tichý David  
9 Karlík Martin  
10 Skalický Martin  
11 Čada Jakub  
12 Koudelka Petr pondělky

Vogel Radek čtvrtky

a když T.Krč bude v pondělí chytat,nebo se někdo na pondělí omluví

13 Moučka Jan  
14 Mík Petr st.  
15 Břehovský Marek  
16 Šrámek Miroslav  
     
     
golmani Krč Tomáš ml.  
  Švec Kamil  
  Stolarik Jiří  
     
     

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SEZONA 2023

Termíny, statistiky OP in-line 2023 jsou  ...ZDE
 

soutežní řád....zde

------------------------------------

71)Z velmi malé soupisky IHC zase pět hráčů stačilo na to, aby výhrou do Litomyšle(FOTO IHC) získali celkové 2.místo ve druhé lize.Jako téměř vždy čaroval Ondra Dvořák(5+5). Nuget (FOTO Nuget)tak o svou šanci na druhou příčku přišel.
70)Aktéři se po zápase shodli na tom, že to byl dobrý zápas.Raketový start JZD kořenil Tomáš Krč(9+1) proměňováním šancí. Za stavu 8-2 ale zabral celek Prodigy Boys, Rosťa Pilavka dal pět branek a v poslední minutě, za stavu 11-10 sahal v power play po bodu. 
69)Celých 40 let nevěděl Radek Valenta o svém gólmanském talentu. Z nouze ho Nuget postavil poprvé do brány a on toho ještě dost zachytil. Stilmat udělal ze zápasu  gólovou zábavu rodiny Brožků. David ml 4, st.3 a jeden Tomáš.

   FOTO-Mistři 2.ligy ...  Thunders. 

 


)Své poslední vystoupení vzdal  Warriors Stilmatu už bez boje.
68)Unavený Warriors zase nestíhal brankové  závody. Rekord 11+4 Kuby Pejchy tak trochu ztrácí na kvalitě v bodovací honičce s prvoligovým T.Krčem.(stav 92:72 KB)
67)Troufnout si na kompletní Pandu v pěti  hráčích se Slavoji vymstilo.
66)  FOTO-Mistři 2.ligy ...  Bez ztráty prošli finálovou skupinou druuhé ligy hráči Thunders. Za Warriors jim sice  dal Tomáš Sedlmayer 4 góly, ale tři hattricky i dvě branky organizanizačního tahouna Thunders Jardy Dvouletého stačily na pohodovou vítěznou oslavu.
65)Kapři v podvečer načepovali unaveným hráčům Warriors říznou dvanáctku. Patrik  Keprta byl v brance neskutečný a dostal jediný gól. V útoku se dařilo Tomáši Plundrovi((5+2)
64)Důležitý krok k vysněnému titulu udělali družstevníci,když jasně porazili Pandu. Oba týmy bez některých hráčů základní sestavy předvedli pěkný, slušný zápas. Za Pandu se opět dostává do formy Petr Mík ml., ale jeho hattrick v porovnání  s 5+4 Tomáše Krče je málo.
63)Tým M-Béček svou první výhru ve finálové skupině s přehledem uhrál. Opět zkušený kapitán David Babák hattrickem nasměroval svůj tým proti Warriors k odpoutání z poslední příčky.
62)V úvodním utkání víkendové série měli Warriors ještě sílu vzdorovat.Tomáš Sedlmayer dal bůra . Na litomyšlského Ondru Dvořáka (10+4) ale neměli.
62)Gólman Litomyšle znechutil svým výkonem útočnou snahu  Kaprů, to když polapil alespoň deset samostatných nájezdů a vychytal nulu, v in-line málo vídanou. IHC si zavzpomínal  svou hrou na lepší časy. Ondra Dvořák 7+3.

61)Dalších pět branek nejlepšího střelce Nugetu i celé soutěže, Jakuba Pejchy, rozhodlo přetahovanou ve skóre s bojovným celkem M-Béček.
60)Stav 2-7 nevěštil v 18 minutě týmu Prodigy Boys úspěch. JZD ale polevilo v důrazném napadání a málem se to vymstilo. Vyrovnání přišlo 24 sekund před koncem. Zbytek času však ještě stačil JZD ke vstřelení vítězné branky. 
59)Po nedávném výprasku od Nugetu vyrukoval Thunders dnes na odvetu s vylepšenou sestavou o zkušené hokejisty, kterým se už in-line už dostává  pod kůži. Titul ve 2 lize už mu může sebrat jen vzepětí týmu Warriors.
58)Dramatické, místy až moc důrazné utkání se šťastným koncem  pro Thunders. Stilmat neudržel vedení a dlouhá power play už nevyšla.
57)V pěti hráčích to na M-Béčka stačilo. Střelecká úspěšnost Ondry Dvořáka (6+1)byla základem výhry Litomyšle.
56)Na odkládání zápasů nemá Thunders čas, tak využil nepřítomnosti Litomyšle k tréninku před  zítřejším dvojzápasem. Dva body za kontumační výsledek se hodí v plánech na titul ve 2.lize.
55)Utkání oslabených týmů JZD i Chocně bylo dlouho na vážkách. Jan Krejza se už zase zastřílel (3+2) a Slavoj mohl 3 minuty před koncem, za remízového stavu, v přesilovce sahat po výhře. Góly ale střílelo ještě JZD. Nejvíc jich dal radek Vogeel-4. Všichni ve finálové skupině tak mají 2 body.

54)Všichni hráči Nugetu nasbírali alespoň dva KB. Nejvíc tradičně Kuba Pejcha (7+2). Ve druhém poločase Kapři přestali stíhat.
53)Větší část zápasu držel vedení celek Prodigy Boys. Slavoj však vrátil soupeři porážku z minulého týdne.Šest vteřin před koncem svým čtvrtým gólem Jan  Peška zařídil dva body. ......  Jen ještě další připomínka: nehraje se o žádné hodnotné ceny a důstojné chování s úctou k rozhodčímu by mělo mít přednost! Jestli skončí další rozhodčí  s tím, že nemá zapotřebí si nechat nadávat, tak se blíží (třeba i pro zimu a LHL) možná úprava pravidel. Co takhle , že nespokojený hráč bude mít zastavenou činnost do té doby , než nějaká utkání odpíská ? Aby si to taky zkusil!
52)Až se najde v týmu M-Béček nějaký další střelec branek, než jen David Babák, tak to snad bude líp.Stilmat díky dobré kolektivní hře a ostrostřelci Davidu Brožkovi ml. (5+2) zcela ovládl zápas.
51)Dlouho vedli Kapři vyrovnaný souboj a převážně Radek Holub(4+1) dotahoval stav. Závěr, už pod taktovkou Thunders střelecky dokonal Dominik Marek (5+3)

50)Vrchol sezóny bylo soupeření JZD s Pandou. Pohodové a snad i očekávané rychlé vedení JZD 3-0 se začalo měnit po pozdním příchodu Tomáše Fořta. Panda se rázem probudila ze spánku. Samotný Tomáš díky 3+3 otočil zápas, který by svou úrovní neztratil i ve vyšší soutěži .
49)V dohrávce předvedl omlazený Stilmat nebojácnou hru a nad Pandou ještě 4 minuty před koncem vedl. Panda i bez svých hvězd, ale očekávanou výhru zajistila.
48)Z obávaných střelců týmu M-Béček se dvojgólově prosadil jen David Babák. A to na rozjeté Thunders, kteří už mají dvě výhry, bylo málo. 
47)Ve skupině o titul začal lépe Slavoj. Následovala ale pětibranková šňůra Prod.Boys. Pak stačili chocenští jestě snížit na 7-8. Další bůro v řadě od Prod.Boys už bylo konečné. V týmu vítězů bylo 7 střelců gólu a za Choceň se bodově vůbec neprosadil Honza Krejza, což dlouhá historie nepamatuje.
46)První utkání závěrečné finálové části OP dopadl ve 2.lize dobře pro Kapry. Po dobrém výkonu a 3+2 nejaktivnějšího hráče Pepy Matyáše si poradily s týmem M-Béček.
45)Poslední víkendové představení loňského účastníka české in-line  1.ligy v lanškrounské 2.lize bylo zcela v režii Thunders. Byly vytvořeny rekordy: v počtu vstřelených branek-26 a 11+7 Kuby Mullera. 
44 ) Tým  Warriors vydržel celou půlhodinu tempu M-Béček. Dál už začal ztrácet a dostal v řadě 7 branek.
43)Zasloužená letošní první výhra Kaprů. Warriors tak po dvou sobotních prohrách čeká náročná večerní příprava na nedělní duely.
42)V Praze ještě neznají střelecké schopnosti Kuby Pejchy. Tak jim tam poslal 11 kusů. Nuget si tak v pohodě došel pro další výhru  vyhrál suverénnně druhou část 2.ligy.
41)V deváté minutě už měl T.Krč hattrick a rozdíl ve skóre ve prospěch JZD dál narůstal i díky Dom. Cachovi (6+2).Za Prodigy Boys se před brankou JZD dařilo Jakubovi Fůzikovi (3+2), ale na zisk bodu to bylo málo. 
40)Zatím v průběhu OP jako jediný sebral Stilmat celku JZD bod. A to, že na papírově silnější tým umí zahrát, potvrdil důraznou obranou i dnes. Místy se až přiostřilo a tak měl zcela nový rozhodčí Filip Gremlica ve svém prvním zápase napilno.(pozn. - noví rozhodčí, nejlépe z hráčů, kteří tomu při hře nejvíce rozumí a nikdy nedělají chyby, jsou vítáni)
40)Zatím v průběhu OP jako jediný sebral Stilmat celku JZD bod. A to, že na papírově silnější tým umí zahrát, potvrdil důraznou obranou i dnes. Místy se až přiostřilo a tak měl zcela nový rozhodčí Filip Gremlica ve svém prvním zápase napilno.(pozn. - noví rozhodčí, nejlépe z hráčů, kteří tomu při hře nejvíce rozumí a nikdy nedělají chyby, jsou vítáni)

39)Nejrychlejší gól, už v 6 vteřině vsítil Tomáš Šťovíček a vzápětí dalším v 50 vt. poslal M-Béčka do vedení.Čtyři góly Jakuba Mullera(6+2) a celkem 9 kusů Thunders  v řadě do 15 minuty zchladilo nadšení MB.
38)Úvodní převaha Slavoje a prodktivita Honzy Krejzy(3+3)s Filipem Saidlem (3+1) přinesla vedení 3-5. Následovala ale sedmigólová šňůra gólů  Prodigy Boys. Michal Šťovíček už pustil pouze jediný gól a postupová matematika se zamotala.
37)Blízko měli Kapři k prvním bodům. Asi se ale vedení 6-2 zalekli a nechali to na M-Béčkách. a M-B to na výhru dotáhli.
36)Mírný gólový náskok držel Slavoj hned od začátku. Snaha Stilmatu stačila jen na snižování rozdílu ve skóre.
35)Nastřílet 10 branek a stejně vysoko prohrát se zadařilo Thunders.Šumperský Kuba Muller sice měl snahu a 6+2, ale Nuget zas Denise Blechu(5+2) s novým vedoucím KB Jakubem Pejchou(dnes 9+4 !)
34)Vedle Tomášů Fořta a Pachla se vrátil ke střílení gólů i Petr Mík ml. , když dali všichni po 4 brankách.   To Prodigy Boys dal dohromady.  
33)Se třemi gólmany vyrukoval tým M-béček na soupeře. Útočné duo GMŠ(2+1) s Tomášem Řehákem (0+1) sice zlobilo, ale bez šéfa týmu D.Babáka neměla hra patřičný klid i důraz. To v celku Nugetu vedle hattricku Romana Budiny opět střelecky nezklamal Jakub Pejcha a pěti góly jistil výhru.
32)Kombinační in-line hokej na útočné polovině Prodigy Boys zvítězil nad rychlými protiútoky v podání Stilmatu. Za vítěze dali hattrick Matěj Morong a nestárnoucí Rosťa Pilavka.
31)Všechny góly Pandy zařídila produktivní dvojice Tomášů-Markla(3+4) s Fořem(2+3) spolu s Honzou Boruchem(2+0). Na nekompletní Slavoj to stačilo.
30)Slavoj Choceň nad svým odvěkým rivalem Litomyšlí měl po celý zápas mírně navrch. Snaha o body byla marná a tak to Litomyšl má s postupem do finále nahnuté.
29)Rychlou hrou, přesnými přihrávkami a nekompromisní koncovkou přidávalo pravidelně JZD góly do sítě Litomyšle.
28)Vyjet na Thunders v pěti hráčích se Kaprům nevydařilo.I přes dobrý výkon to na mladé šumperské hokejisty, kteří už se srovnávají s kolečky,nestačilo.
27)Důležitější, druhé utkání nabralo na rychlosti. Dařilo se Tomáši Marklovi (3+4) s Janem Boruchem(3+1) a Panda zaslouženě vítězí.
26)Dohrávané utkání Pandy s Litomyšlí proběhlo v přátelském duchu a body si soupeři rozdělili.
25)Výkvět lanškrounského in-line si to rozdal ke srovnávacímu utkání. Už za minutu hry vedlo JZD 0-2 a kontrolovaný menší odstup ve skóre si průběžně udržovalo. V poslední pětiminutovce ještě na rozloučenou nastříleli Pandě 7 branek.40)Zatím v průběhu OP jako jediný sebral Stilmat celku JZD bod. A to, že na papírově silnější tým umí zahrát, potvrdil důraznou obranou i dnes. Místy se až přiostřilo a tak měl zcela nový rozhodčí Filip Gremlica ve svém prvním zápase napilno.(pozn. - noví rozhodčí, nejlépe z hráčů, kteří tomu při hře nejvíce rozumí a nikdy nedělají chyby, jsou vítáni)
39)Nejrychlejší gól, už v 6 vteřině vsítil Tomáš Šťovíček a vzápětí dalším v 50 vt. poslal M-Béčka do vedení.Čtyři góly Jakuba Mullera(6+2) a celkem 9 kusů Thunders  v řadě do 15 minuty zchladilo nadšení MB.
38)Úvodní převaha Slavoje a prodktivita Honzy Krejzy(3+3)s Filipem Saidlem (3+1) přinesla vedení 3-5. Následovala ale sedmigólová šňůra gólů  Prodigy Boys. Michal Šťovíček už pustil pouze jediný gól a postupová matematika se zamotala.
37)Blízko měli Kapři k prvním bodům. Asi se ale vedení 6-2 zalekli a nechali to na M-Béčkách. a M-B to na výhru dotáhli.
36)Mírný gólový náskok držel Slavoj hned od začátku. Snaha Stilmatu stačila jen na snižování rozdílu ve skóre.
35)Nastřílet 10 branek a stejně vysoko prohrát se zadařilo Thunders.Šumperský Kuba Muller sice měl snahu a 6+2, ale Nuget zas Denise Blechu(5+2) s novým vedoucím KB Jakubem Pejchou(dnes 9+4 !)
34)Vedle Tomášů Fořta a Pachla se vrátil ke střílení gólů i Petr Mík ml. , když dali všichni po 4 brankách.   To Prodigy Boys dal dohromady.  
33)Se třemi gólmany vyrukoval tým M-béček na soupeře. Útočné duo GMŠ(2+1) s Tomášem Řehákem (0+1) sice zlobilo, ale bez šéfa týmu D.Babáka neměla hra patřičný klid i důraz. To v celku Nugetu vedle hattricku Romana Budiny opět střelecky nezklamal Jakub Pejcha a pěti góly jistil výhru.
32)Kombinační in-line hokej na útočné polovině Prodigy Boys zvítězil nad rychlými protiútoky v podání Stilmatu. Za vítěze dali hattrick Matěj Morong a nestárnoucí Rosťa Pilavka.
31)Všechny góly Pandy zařídila produktivní dvojice Tomášů-Markla(3+4) s Fořem(2+3) spolu s Honzou Boruchem(2+0). Na nekompletní Slavoj to stačilo.
30)Slavoj Choceň nad svým odvěkým rivalem Litomyšlí měl po celý zápas mírně navrch. Snaha o body byla marná a tak to Litomyšl má s postupem do finále nahnuté.
29)Rychlou hrou, přesnými přihrávkami a nekompromisní koncovkou přidávalo pravidelně JZD góly do sítě Litomyšle.
28)Vyjet na Thunders v pěti hráčích se Kaprům nevydařilo.I přes dobrý výkon to na mladé šumperské hokejisty, kteří už se srovnávají s kolečky,nestačilo.
27)Důležitější, druhé utkání nabralo na rychlosti. Dařilo se Tomáši Marklovi (3+4) s Janem Boruchem(3+1) a Panda zaslouženě vítězí.
26)Dohrávané utkání Pandy s Litomyšlí proběhlo v přátelském duchu a body si soupeři rozdělili.
25)Výkvět lanškrounského in-line si to rozdal ke srovnávacímu utkání. Už za minutu hry vedlo JZD 0-2 a kontrolovaný menší odstup ve skóre si průběžně udržovalo. V poslední pětiminutovce ještě na rozloučenou nastříleli Pandě 7 branek.
24)Gólová přetahovaná vyrovnaných týmů v rychle hraném utkání skončila po množsví neproměněných šancí Thunders remízou. V týmu M-Béčka skóroval 4x Michal Kilčický. 
23)Slavoj posílil o bývalého hokejového mládežnického  reprezentanta a extraligového choceňského odchovance Lukáše Nedvídka (5+1). Jeho čistý hattrick v závěru utkání vzal naděje dobře hrajícího Stilmatu, který přišel o výhru a vedení 8-4.  Z utkání ještě vyplynula nutnost apelovat na vedoucí a znalé hráče OP, aby ty neznalé o pravidlech předem poučili.  Neznalost pravidel neomlouvá! Nelze příště tolerovat výlevy na rozhodčího po nezavření dvířek trestné(plivání).
22)Blízko k zisku obou bodů byli ještě dvě minuty před koncem Kapři.Překvapení se však nekonalo.Nuget ještě dva góly dal i díky dokončenému hattricku Martina Malého.

21)Boj o finálovou skupinu začal zostra hned prvním zápasem a o jejím složení se nedá už předem tipovat. Za Litomyšl střílel góly Ondra Dvořák(5+1) a za Prodigy Boys se dařilo střelci důležité, konečné vyrovnávající branky-Matějovi Morongovi(3+3)
20) V posledním víkendovém zápase Warriors už neměl sílu na čerstvý Stilmat. Všichni hráči Stilmatu vstřelili gól, nejvíc Matěj Giesel(5+3).
19)Brankové hody přinesly 27 branek.Za vítězné Prodigy Boys 5+1 Vojta Švub a za Nuget tradičně nejlépe střílel Kuba Pejcha 4+2.
18)Po celonoční přípravě pražského základu Warriors přišel ihned nečekaný tlak a vedení nad M-Béčky 8-0. A náskok stačil i po vyrovnání hry.
17) Slavoj udeřil hned zkraje a udělal jasno. Honza Krejza to vzal na sebe, dal 8 gólů a poslal Warriors se pořádně vyspat na zítřejší zápasy.
16)Ve slepené sestavě Thunders díky čtyřem brankám Lukáše Marka sahal na bod. Zkušenost hráčů týmu Warriors a také 4 góly J. Pieta na výhru nakonec stačila.

15) První srovnání místní úrovně s loňským účastníkem 1.ligy-Warriors Praha  skončilo jednoznačně pro JZD. Tom Krč měl bilanci 8+3 a přičinili se i ostatní družstevníci. 
14)Michal Budina už v páté minutě oslavil hattrick.Ten pak ještě přidal Ondra Dvořák a o dva góly to stačilo Litomyšli na výhru proti snaživým Prodigy Boys.
13)Nechat prostorJakubovi Pejchovi se nevyplácí! Doplatili na to Kapři, kterým nasázel střelec Nugetu devět branek.
12)Po pár minutách to vypadalo, že Litomyšl nasází Kaprům pěkný příděl. Postupně tempo IHC upadalo, Kapři se rozehráli a GMŠ rozchytal .Za stavu 10-8 musel IHC zase přidat.
11)Stilmat našel úspěšný recept, jak zastavit rozjetého favorita. JZD nemohlo prorazit obranný val a střílet branky Lukáši Vavřinovi.
10)Ve svém druhém zápase se drželi Thunders jen pár úvodních minut. Pak se rozjel brankostroj jménem JZD. Tom Krč 7+2 a Michal Šembera 3+5.
9)Slibné vedení 5-2 Thunders neudržel. Slavoj se rozehrál a nastřílenou dvacítkou zavzpomínal na dřívější léta. Nejvíc branek dal Jan Peška-7.
8)V herně vyrovnaném utkání dal zase David Brožek ml. čtyři góly za Stilmat. Rozhodla ale větší úspěšnost střelby hráčů M-Béček, podpořená výkonem GMŠ.
7)V první půli ještě cítil Nuget šanci. V té druhé už si hrála jen Panda a nastřílela v řadě tucet branek. Plný tucet KB si za 6+6 připsal Tomáš Markl.
6)Měl to být vyrovnaný souboj lídrů skupiny B. Nepropustný Michal Šťovíček v brance JZD a především sehraný kolektivní výkon celého týmu však Slavoj zcela přehrál.Nejaktivnější zemědělci byli Tom Krč(5+6) s Radkem Vogelem ((7+1).A je tu rázem velký favorit OP. 
5) Extraligový hokejista Tomáš Fořt (6+5) byl nad síly Kaprů. Panda si tak v klidu pohrála se soupeřem, který ještě hraje spíš hokej, než in-line.
4)Svůj zápasový hattrick nastřílel Štěpán Švec v prvních 8 minutách. Vedení 0-5 celek Prodigy Boys uspokojilo a do hry se dostali i Kapři (Pepa Matyáš 4+1).  Na druhé straně nejvíc bodoval Jakub Fůzik(4+2) .Celkem 12 úspěšných střelců dalo 25 branek.
3) Vyrovnaná šestice hráčů Litomyšle odrazila snahu Nugetu a rovnoměrně si rozdělila nastřílenou desítku gólů.
​2) Dělbou bodů skončilo vyrovnané utkání Stilmatu(4 góly David Brožek) s šumperskými Thunders.

1) Úvodní utkání přineslo hned hru slušné úrovně. Honza Boruch měl střelecký den a zatížil konto Prodigy Boys pěti góly. Na výhru to stačilo.

Vedle OP je každé pondělí a čtvrtek  bago „DOHODNUTÍ“ , 

1 Břehovský
2 Kuka
3 Maršík
4 Marek Luk.
5 Skalický Mar.
6 Tichý D.
7 Koudelka(+ Čada)
8 Faltus Jan
9 Karlík
10 Černý
11 Krč ml.
12 Šembera Michal
13 Šrámek
14 Mík P. st
15 Moučka 
16 Juřina
 
G1 Stolarik
G2 Hrdina
G3 Švec

 

Výše uvedení mají uhrazenou celou sezónu. Když někdo  předem ví, že nepřijde a nemá sám sjednanou náhradu, tak to oznámí. Stejně , když ví, že přijde později a chce nechat hrací místo.   Podle toho bude připuštěn náhradník.

---------------------------------------------

 

OP
Dílčí posuny termínů už jsou možné pouze po dohodě se soupeřem a jeho oznámením.

1.kolo
 -sk A

Nuget

Prodigy B.

Litomyšl

Panda

Kapři

+ sk.B  

Thunders

Stilmat

JZD

M-béčka

Choceň

Warriors

Každý s každým

následuje rozdělení na 1 a 2 ligu . Do 1.ligy postupují první 3 týmy ze skupin A, B.

Ve 2.kole
1.liga hraje opět každý s každým 6 týmů, tj 5 zápasů.
 

Ve druhém kole se v samostatném turnaji utkají týmy ze čtvrtých, pátých a šestého místa sk A a sk.B.

 


3 kolo - První čtyři z 1.ligy postupují do finále, kde se utkají 2 x každý s každým, tj 6 zápasů.

 

       o 5 místo -všichni ostatní, kteří nehrají finále-každý s každým, tj 6 zápasů.
 

Celkem 14 až 16 utkání pro tým.


Plochu lze začít využívat za 500 Kč/ hod.  
-----------------------------------------------------------------------


Vedle OP je každé pondělí a čtvrtek  bago „DOHODNUTÍ“ , 

1 Břehovský
2 Kuka
3 Maršík
4 Marek Luk.
5 Skalický Mar.
6 Tichý D.
7 Koudelka(jen PO, na ČT hledá náhradu)
8 Faltus Jan
9 Karlík
10 Černý
11 Krč ml.
12 Šembera Michal
13 Šrámek
14 Mík P. st
15 Moučka 
16 Juřina
 
G1 Stolarik
G2 Hrdina
G3 Švec

 

Výše uvedení mají uhrazenou celou sezónu. Když někdo  předem ví, že nepřijde a nemá sám sjednanou náhradu, tak to oznámí. Stejně , když ví, že přijde později a chce nechat hrací místo.   Podle toho bude připuštěn náhradník.

 

 

 

 

Stupně vítězů in-line STILMAT OP2022:

1.místo           ..JZD ...foto
 2.               Prodigy Boys
3.              IHC Litomyšl .....foto





A VÍTĚZ 2.LIGY         THUNDERS....foto

Statistiky OP2022:  zde

64)Dohrávaný zápas splnil očekávání v podobě tří branek Tomáše Krče(kreré zaručují krále KB) už v prvním střídání. Jeho 10+5 lze přičíst i na už nedůraznou obranu M-béček
63)Thunders si v souboji dvou neporažených týmů ve finálové B skupině poradil s celkem M-béček.
62)Ani dvě vyhrané čtvrtiny bez obdrženého gólu Krajánkům nestačily. Thunders ,pod taktovkou Tomáše Drtila (4+5) si deseti góly v řadě drží naději na 1.místo ve 2.lize.
61)Nuget se nejdřív musel smířit se ztrátou dvou vydřených bodů s Thunders a to za neoprávněné hostování. Tak si je v závěrečném finiši vybojoval s Krajánky.Ti měli po 4+1 Jana Pešky zaděláno na body, ale Nuget má na góly nejen Kubu Pejchu (4+1)
60)Dvojzápas byl na Pandu moc.V utkání šlo o třetí místo,ale odhodlání už chybělo.IHC Litomyšl v pohodě Pandu porazil.
59)Pod dozorem táty Paclíka si i v posledním,rozhodujícím utkání, v přímém boji o titul, JZD poradilo!Panda na potřebnou výhru neměla sílu a tak letošní vítězství v OP patří po zásluze mladému týmu JZD
58)Šumperské derby v B skupině po vyrovnaném souboji těsně pro Nuget.Při neúčasti svého střelce se našli třígóloví nástupci Radek Valenta, Martin Malý a Honza Řehák.

57)Rychlé dva góly JZD, když nepustili soupeře na svoji půlku, uspaly aktivitu. Pak Prodigy Boys převzal režii a ještě ve 27.minutě za stavu 6-3 rázně sahal po připraveném poháru pro vítěze OP. Michal Šembera(6+1) ,po hatricku za úvodních 7 minut,  však přidal svůj čtvrtý gól a karta se začala obracet. Boys pomalu ubývalo sila JZD se hnalo za dalšími góly, které budou ještě možná rozhodovat. To v případě zítřejší prohry JZD s Pandou o 5 a více branek a následné výhry Pandy s Litomyšlí má titul Panda.
56)Na rozloučenou s OP si všichni hráči Kaprů připsali nějaký ten KB a měli 7 gólových střelců. Dlouho bylo skóre těsné, ale ostrosřelec Nugetu Kuba Pejcha(5+3)neměl zase slitování.
55)Ve svém posledním představení předvedl Stilmat dobrý výkon, zvláště obránce Tomáš Diblík (3+3). Rozvážně hrající Prodigy Boys ale náporu odolali, když se ve správný čas vždy objevil Oliver Pirkl(4+1). O titulu se rozhodne až o víkendových zápasech. Nakročeno mají JZD, Panda i Prodigy Boys.
54)Rychlou hrou po třech čtvrtinách "uvařilo" JZD Rendu Tomana v bráně Stilmatu a tak šli všichni dřív na pivo.
53)Dlouho mělo pět statečných z Litomyšle sílu odolávat početné přesile devíti Boys Prodigy.Podařený závěr utkání znamená opět plný bodový zisk Prodigy ve finále.
52)Kapři stíhali jen první čtvrtinu. Pak se rozjel brankostroj ostřílených hokejistů v týmu Thunders.Vedle Dominika Marka (4+6) si poprvé v kariéře vystřílel hattrick šéf týmu Jaromír Dvouletý.
51)Erik Borovička (6+4) zle potrápil Krajánky. A když se přidá kapitán a majitel M-béček David Babák(2+3), tak to je výhra zaručená. I když po 20minutách tomu stav 5-8 nenasvědčoval.
50)Zápas zamotal hlavu trenérům výběru na turnaj v Barceloně. V přímém souboji dvou nominovaných gólmanů předvedl excelentní výkon Michal Šťovíček a možná tak odsoudil Eddieho do role náhradníka. Tomáš Fořt zvolil před zítřejší svatbou odpočinek a Panda tak musí hledat jiný dárek. To Prodigy Boys předvedli už slušný výkon.  


49)První bodový zisk Kaprů v dohrávce 1.části zajistil pěti góly Radek Holub. Zkušení hráči Prodigy Boys budou muset ve finálové A skupině přidat.
48)Pomalý rozjezd M-béček využil k rychlému hatricku Jakub Pejcha(5+1) a pět branek za Nuget dal už v této sezóně potřetí.Po zahřátí M-béčka chvíli i vedli po třech brankách Honzy Chudého, ale Nuget přidal a ve velmi dramatické koncovce z mnoha šancí už nikdo o výhře nerozhodl.
47)Jako dravci začali Kapři a musel na to vyzrát až kapitán M-béček svým proslovem na střídačce po první čtvrtině. Jako za mlada najednou začal poučený Zbyněk Škorpil střílet góly a bratři Erich Borovička s Robinem Kaplanem posbírali  celkem 13KB. Na hattrick Tomáše Plundry to stačilo. 
46)Bez opory zadních řad Michala Budiny a formy většiny hráčů zažila Litomyšl jasnou porážku od mladého týmu JZD.A to ještě gólman Růžička dost vychytal.
45)Suverénní vstup Pandy do finálové části patřil Tomáši Fořtovi(5+7), který byl téměř u všech branek do sítě Stilmatu.
44)Až do 42 minuty držel gólman Patrik Keprta naděje Kaprů na první body. Přišel však finiš Krajánků a s ním 3 branky a výhra.Druhý zápas v závěrečných skupinách se hrál opět místy v napjaté atmosféře.
43)Pohodové dohrávané utkání 1 části nic neřešilo, tak se útočilo na rekordy. Na 32 branek nestačil papír , 6 hráčů 3 a více vstřelených branek a nevídaná bilance Tomáše Krče 8+4.
42)Úvodní utkání finálové části přinelo ostřejí in-line , kdy si Litomyšl pohlídala vývoj utkání a snaživému Stilmatu nic nedala.
41)Zkušení hráči Prodigy Boys asi čekali se Stilmatem vyrovnaný zápas. Ten ale předvedl kvalitní výkon.
40)Ve druhém utkání po sobě už měli hráči Litomyšle méně sil a snaživí Thunders je zle potrápili. 
39)Moc šancí Krajánkům na body stabilizovaná sestava Litomyšle nedala.Michal Budina dal nejvíc branek-4.

38)O rozdělení do finálových skupin je rozhodnuto po ostřejším zápase, kdy si soupeři nic nedarovali.Krajánci vzdorovali dlouho, ale opět Panda uplatnila svojí gólovou jistotu-Honza Boruch přihraje Tomášovi Marklovi a je to tam ! (dnes 4x)
37)Nuget jen dotahoval průběžné vedení Pandy. V závěru utkání si oba gólmani připsali gólovou asistenci.
36)Eddie, Radek Ehrenberger v bráně Stilmatu dost pomohl týmu k propracované výhře. Po hromadě promarněných šancí ještě víc zešedl kapitánovi M-béček plnovous.
35)Po rychlé změně vedení vedl Nuget až do poslední čtvrtiny a Jakub Pejcha měl po 5 gólech vystříleno. Za Prodigy Boys se do toho pustil Jan Krejza(4+4)a hatrickem za necelé 3 minuty zařídil cennou výhru.
34)Po nadějném začátku Prodigy Boys už taky poznali, jak chutná porážka. V pohodě hrající stabilní sestava Litomyšle kontrolovala náskok a Matěj Bažant si čtyřmi góly upevnil vedení v KB.
33)Jeden z týmů už dnes musel konečně vyhrát. Dlouho to měli dobře rozehrané Kapři , když Tomáš Plundra (4+1) dal hattrick už za 20 minut hry.Rozhodl ale úplný závěr, kdy M-béčka dal Erik Borovička svůj třetí gól-vítězný.

32)Nejvíc bodů nasbíral v zápase tahoun Pandy Tomáš Markl(2+3). Na druhé straně se snažil  nestárnoucí Michal Budina(3+1). I po nedávných 44 narozeninách mu to jde, jako když válel v Olomouci s Jiřím Hudlerem(pro mladší -pak v NHL). Ve vyrovnaném zápase favoritů OP to ale Litomyšli nestačilo. Panda místo několika nezúčastněných posil vzala Michala Šemberu a neprohloupila.
31)Nuget asi překazil Krajánkům postupové plány a po solidním výkonu s hattrickem Filipa Kužílka bere svojí druhou výhru. 
30) Ve svém druhém utkání zvolili Thunders už pozvolnější tempo  tak mohl uplatnit Stilmat své střelecké dovednosti.David Brožek ml a Petr Šána dali po pěti brankách a režisér Tomáš Diblík si zapsal 3+8.
29)Zatím bez ztráty stále procházejí borci z JZD. Ani Krajánci to nezměnili a Tomáš Krč se díky 4+1 vyhoupl do čela KB.
28)Vedení 1-6 po 15 minutách hry slibovalo první výhru M-béček. Dominik Marek však zavelel čtyřmi góly k obratu a výhře Thunders.
27)Dlouhá, velká závěrečná snaha Nugetu o vyrovnání vyšla bohužel až těsně po závěrečné siréně.Ani pět gólů Jakuba Pejchy tak nestačilo.Stilmat má nakročeno do finálové první pětky. 
26)Tým z Litomyšle si zatím stále v průběhu OP vystačí s aktivními sedmi hráči v poli. Proti posílené sestavě M-béček opět zkušenou kombinační hrou soupeře přesvědčivě přehráli a každý si připsal minimálně 4 KB.
25)Tomáš Jansa dal dnes přednost gólmanskému dresu Nugetu a řádně potrápil ostatní členy JZD. Kdo by čekal, že po 3/4 to bude remíza? V závěru  už ale Nugetu odešly síly.
24)Po 10 minutách vedli Krajánci 0-3. Stilmat ale dotáhl a patřila mu i dramatická koncovka zápasu, kdy dvěma góly potěšil své diváky.
23)Na souboj s Pandou nesehnali Kapři dost odvážných....

22)Hned dvojzápas si střihli Thunders a po JZD to i s Pandou dopadlo podobně. Vedle osvědčených střelců Tomášů Fořta(5+4) a Markla(4+3) se letos z pozice beka výborně prosazuje Honza Boruch, dnes 4+4. Bývá to již pravidlem, ale nutno pochválit z týmu Pandy i těžko překonatelného Eddieho v brance.
21)Krajánci směřují další výhrou do elitní finálové skupiny. O čisté konto přišel Lukáš Vavřina až 30 sekund před koncem.
20)Na dovolené lídr JZD Tomáš Krč formu neztratil a čtyřmi góly pomohl svému týmu k zasloužené výhře nad Thunders.
19)Jediný gól Kaprů připravil Rendu Tomana o  vychytanou nulu.Stilmat v pohodě soupeře přehrál a pět branek dal David Brožek ml.
18)Trénink gólmanské připravenosti vyhrál Michal Šťovíček a to i když jich dostal dvanáct. Celkem padlo úctyhodných 31 branek, když nejvíc dal Rosťa Pilavka(8+2) za vítězné Prodigy Boys.
17)Mírný náskok si udržovali Krajánci celý zápas.  I v závodech nejlepších střelců týmu odešel Dominik Marek s pěti góly poražen od Krajánka. Jana Peška dal gólu půltucet.
16)Po 28 minutách hry a stavu 0-6 pro Pandu skončilo zázračné gólmanské kouzlo Radka Ehrenbergera a Stilmat trochu zlepšil výsledek.
15)Rychlé dvojbrankové vedení JZD otočila Litomyšl za 15 minut na 2-6. Pak přišli na řadu zas mladíci z JZD a dali v řadě 7 branek. Zajímavý průběh.
1)Tak na to, že to byl první zápas OP, tak to byl pořádně rychlý a kvalitní zápas. Zemědělci už měli trochu natrénované a to využili k překvapivému vedení0-6.Poslední čtvrtina patřila už jen probuzené Pandě a k vyrovnání chybělo málo.

2)Krajánci od Chocně se převážnou měrou zasloužili o těsnou výhru nad Kapry, kteří dlouho vedli.Závěrečné dva vítězné góly dal Jan Peška(3+1).
3)Od začátku kontrolovala Litomyšl stav utkání a rozdíl branek stále navyšovala. Na obou stranách patřili k nejlepším šestibodoví bratranci Budinové.
​4)Hráčům Litomyšle se nechce v zápase moc. střídat  a tak  favorizovaný tým dorazil pouze v pěti hráčích.Na snaživé Kapry to zatím stačilo.
5)Pětkrát se otočilo vedení zápasu a nakonec z toho je zasložená remíza. Nejvíc branek dal Jakub Pejcha (4+1)
6)Tým s novým názvem v OP-Prodigy Boys doplnil svůj základ z Č.Třebové o nevyužité posily odjinud. Jan Krejza se hned uvedl 7+3 a Thunders dnes ještě hráli druhé housle.
7)Šestigóloví střelci JZD-Tomáš Krč a Michal Šembera neměli s GMŠ v brance Kaprů slitování.
8)Ještě, kdyby uměli hráči Pandy házet víčka od piva v šatně do koše, tak jako dávat góly M-béčkám. V Mladé Boleslavi Fomáš Fořt běžně 6+4 nedává. A ještě vzkaz Pandě- někdo odnesl žlutý rozlišovák, tak ho hned přineste zpátky!
9)Zkušený gólman Petr Missiorz posílil Thunders a bylo to v převážně šumperském derby s Nugetem znát.
10)Těžký los na úvod stihl Stilmat.Po dnešním JZD ještě přijde hned Litomyšl a Panda. Až do 19.minuty byl stav 0-0.Pak to ale začalo padat. Tomáš Krč dal hattrick za 7 minut  a Stilmat začal ztrácet .
11)Rosťa Pilavka(5+0) našel svoji střeleckou formu, Michal Šťovíček byl magnet na puky a Prodigy Boys tak po slušném výkonupřehráli Krajánky.
12)Ve 36 minutě stav 2-3 pro Litomyšl dával Stilmatu slibnou šanci na překvapení.To se ale nekonalo.
13)Kapři nastříleli Nugetu11 branek a stejně to na body nestačilo.Osmibodoví Martin Malý s Jakubem Pejchou dotlačili Nuget k výhře.
14)Tak už ani dát 13 gólů Kaprům  nestačí! Thunders si drželi celý zápas mírný brankový odstup a vesele se útočilo.Bylo ale vyčerpání jednoho z vítězů tak velké, že musel svůj žvýkací tabákový balíček spolu s hromadou slin vyvrhnout hned za dveřmi na zem?
Vedle OP bude taky každé pondělí a čtvrtek celkem zaběhnuté bago „DOHODNUTÍ“ .

DOHODNUTÍ  na Po+čt 2022
golmani: Stolarik,Švec (zatím zraněn), Hrdina, další může být na střídání
1)Černý
2)Krč ml.
3)Kuka
4)Gremlica
5)Čada
6)Skalický
7)Maršík
8)Tichý
9)Drobný
10)Rubeš
11)Mík P. st.
12)Juřina
13)Šrámek st.
14)Břehovský
15)Mík P. ml
16)Koudelka (jen pondělí -hledá se "střídač" jen na čtvrtek)
17)Karlík
18)Marek L.
19)Šembera P.
20)Moučka J.
21)Krystl
-

----------------------------------------------------


Statistiky OP2020:  zde


soutěžní řád OP2020:  zde

OP in line skončil: 
 

97)Po krátké pauze si  to Thunders v pěti hráčích rozdal s Čerty o stupně vítězů v 2.lize. Vítězně, na dálku vyhráli Flyers, kterým vysledek přihrál druhé místo. Třetí místo, díky poměru skóre vzájemných zápasů těchto tří šestibodových týmů (0,838 / 0,833) berou Čerti. Na vítězné Thunders  zůstala o jediný gól bramborová medaile a pochvala za zdrcující závěr. Po kontrole koše na střídačce zůstává otázkou: co by asi odhalila dopingová kontrola? Po oba zápasy tým podržel brankář Dominik Marek, který tím zvažuje posun v hokejové kariéře na jiný post.
96)Ani další hattrick neúnavného Davida Babáka nepřinesl jeho týmu M+Béčka body a to už vedli nad Thunders 7-3.
95)První liga má dohráno ! Ve vyrovnané tabulce rozhodlo až skóre o 3-5 místě. Druhé si dnes zaslouženě vybojoval Slavoj, který od začátku do konce ovládl zápas se Stilmatem.
94)J.Drobný dal tři úvodní góly a Litomyšl do 31 minuty vedla. Pak začalo úřadovat trio vítězných Krajánků -bratři Novákové + P.Šebek, kteří dali 10 branek. Závěr už někteří borci z Litomyšle neunesli a zaútočili alespoň na titul nejtrestanější tým OP.
92)Tomáš Markl (4+1)opět nabral příchodem T.Fořta střelecký prach, stejně jako navrátilec P.Konečný(3+0). Stilmat byl vyrovnaným soupeřem, ale závěr zápasu  patřil Pandě.
91)Vítěz základní části-JZD nezvládl úvod utkání a za stavu 5-0 bylo po úprvní čtvrtině rozhodnuto. JZD tak končí na 6 místě a Litomyšl se ještě popere o 2 až5 flek.
90)Tajný trumf M-Béček s povoláním natrénovaného Matěje Vičara, který celou sezónu maká na své fyzičce,nevyšel. Čerti měli vše pod knto a dařilo se Pavlovi Horníčkovi(5+2)
88)Slavoj se potřebuje řádně zahřát a vůbec nestřídat.Pak se jim dobře hraje a rozdílem třídy porazit Pandu není problém.  Je omluvou Pandy snad náročné předzápasové soustředění, kde mohlo dojít k porušení životosprávy?
89)První čtvrtinu Thunders vyhráli. Pak začaly síly pětici hráčů ubývat a po zranění gólmana už jen Flyers a převážně mladý Vojta Švub, dávali laciné góly. Další negativní dojem z utkání zanechali Thunders nechutně poplivanou střídačkou!
87) Na rozdíl od M.Malého, který vstřelil 5 branek, se vedoucí KB trefil až při závěrečné power play Flyers do prázdné brány. Nuget v těžkém a místy vyhroceném utkání o vše nakonec výhru a tím 1. místo v 2.lize vybojova
86)A je rozhodnuto! Titul v OP si vybojovali dnešní výhrou už v předstihu KRAJÁNCI.   Slavoj sice bojoval, ale na rozjeté mistry to nestačilo.
85)Nečekanou posilu ulovil Thunders na poslední představení Kaprů.V brance to jistil všeuměl Dominik Marek a dostal jen 4 góly. Minimálně 4 KB si  pak připsali všichni hráči vítězů.
84)Souboj o titul v 2.lize a zároveň generační souboj u Paclíků vyzněl nakonec  pro mladé Čerty, když Ondra (5+2) dal 7 vteřin před koncem dramatického zápasu vítězný gól.Za Flyers to padalo R.Pilavkovi(6+1)
83)Opět beze ztráty zářil Nuget a jeho střelecké hvězdy(M.Malý 7+3) proti Kaprům. O první míésto si to asi rozdají ve středu s Flyers.
82)Za stavu 8-5 pro bojovné JZD to Krajánci 10 minut před koncem stáhli na jednu čtyřku a začla pořádná jízda. Bylo z toho rázem šest branek , ztoho prní dvě ve vlastním oslabení. Do jednoho reprezentanti ,ať v juniorech, sr, či veteránech ukázali, jak se hraje in-line.

84)Nečekanou posilu ulovil Thunders na poslední představení Kaprů.V brance to jistil všeuměl Dominik Marek a dostal jen 4 góly. Minimálně 4 KB si  pak připsali všichni hráči vítězů.
83)Souboj o titul v 2.lize a zároveň generační souboj u Paclíků vyzněl nakonec  pro mladé Čerty, když Ondra (5+2) dal 7 vteřin před koncem dramatického zápasu vítězný gól.Za Flyers to padalo R.Pilavkovi(6+1)
82)Opět beze ztráty zářil Nuget a jeho střelecké hvězdy(M.Malý 7+3) proti Kaprům. O první míésto si to asi rozdají ve středu s Flyers.
81)Za stavu 8-5 pro bojovné JZD to Krajánci 10 minut před koncem stáhli na jednu čtyřku a začla pořádná jízda. Bylo z toho rázem šest branek , z toho prní dvě ve vlastním oslabení. Do jednoho reprezentanti ,ať v juniorech, sr, či veteránech ukázali, jak se hraje in-line.
80)Vítěz základní části-JZD hrál po dvou těsných finálových prohrách už bez nervozity.V brance to jistil GMŠ a ke stálým střelcům se přidali D.Cach(4+1) s M.Šemberou(3+1). Slavoj nasazenému průběhu utkání nemohl uvěřit a začal marný boj se srovnáním stavu až při 0-5. Situace ve vyrovnané finálové tabulce je po 8 odehraných zápasech(z15),kdy už každý prohrál (mimo Krajánků),  značně komplikovaná.
79)Trápení dřívějších učitelů in-line hokeje pokračuje po výprasku od Flyers. Že by za to mohla slabší kondice M+Béček?
78)Další derby, tentokrát šumperské zlvládl na výbornou Nuget. Za Thunders sice  místo chytání šel do útoku Pavel Prokopec-a dal 6 branek, ale Nuget měl opět pi chuti své střelecké duo J.Pejcha 11+3 a M.Malý 6+3.
77)Na místní velké derby se sešlo i dost diváků. Prim hrála od začátku Panda s navrátilcem do sestavy T.Fořtem, se kterým neprohrává.Ožil T.Markl,autor 4 branek. Jindy ostrostřelcům JZD se moc nedařilo střílet GMŠ branky.
76)Při pohledu na soupisku Krajánků dostali hráči Stilmatu strach a 20 minut nevěděli, co hrát. Dostali rychlých 9 branek a bylo po očekávaném dramatickém souboji neporažených týmů. 
75)I kvalitní motor se může zadřít. M-Béčka nebyla asi dlouho řádně namazána a Kapři je svojí rychlostí předčili. Prvními získanými body v OP tak soupeře posílají ke dnu 2.ligy. Snažil se nejen Pepa Matyáš(4+1), Kuba Doleček(3+1) , ale všichni Kapři i s GMŠ.
74)Vedení Čertů trvalo jen do 20 minuty. To jim asi došly síly a ze stavu 5-2 to dotáhli až k jasné prohře. Zkušený Nuget se svými ostrostřelci je tak dál bez ztráty ve 2.lize.
73)Litomyšl měla víc ze hry, ale dobývání branky končilo u Rendy Tomana. Rychlé brejky úspěšně Stilmat zakončoval ( M.Šimončič 4x )a tak se stává druhou výhrou rázem favoritem.
72)Dvojčata Novákové (Lukáš 3+3,Jakub4+3) z Hradce výrazně pomohli Krajánkům porazit Pandu. Čtyři branky T.Markla spoluhráči nenapodobili.
71)V dohrávaném zápase všichni útočili a nejvíc úspěšní-J.Fůzik(7+2),Š.Švec(5+6) a V.Švub(4+6) , spolu s  ostražitým brankářem M. Šťovíčkem zajistili výhru Flyers. U Thunders zjistili, že Pavel Prokopec se hodí spíš do útoku, než náhrada za gólmana.
70)Zdenda Matyáš nenaplnil předzápasové naděje jako nová hráčská posila Kaprů. Za Čerty se zase zjevil Domča Kačerovský(5+3) a výrazně pomohl k výrazné výhře.
69) Martin Malý měl střelecký apetit a jeho sedm gólů zajistilo Nugetu výhru nad in-line profesory z celku M+Béčka.
68)První dotek Katky Peškové s pukem a už tam byl. A další brzo přišli do sítě překvapených družstevníků.Stilmat i bez dřívějších opor poskládal však výbornou sestavu a zvolil správnou obrannou taktiku. Tlak JZD už na body nestačil.
67)Po úvodní klidné části dal J.Drobný za 5 minut hattrick a stav 6-2 byl v půlce utkání pro Litomyšl nadějný. Slavoj, bez kapitána Filipa Luňáka, který odstavil hokej na druhou kolej a odjel si na svatební cestu, však zabojoval. Šnůra devíti branek v řadě padla převážně po kombinacích Krejsa,Moučka, Půhoný.
66)Nově stabilizovaný, vyrovnaný kádr Flyers si s přehledem pohlídal Kapry  i výsledek.
65)T.Krč(7+5) + D.Marek(4+6) porazili v minisouboji duo J.Pejcha (7+1) M.Malý (4+5) na KB celkem 22:17.  Výsledek utkání dopadl podobně . JZD muselo proti devátému celku OP dost zabrat, aby potřebné dva body potvrdily vítězství v základní části.
64)První finálový zápas měl kvalitní úroveň, ale Panda opět postrádala dřívější dravost. Litomyšl průběžné vedení zkušeně udržela.
63)Už oba týmy měli postup v kapse, tak se jednalo o rozcvičku před vzájemným zápasem už v 1.lize. Panda moc strachu nenahnala.
62)Po nepřesvědčivém výkonu padla neporazitelnost Pandy, když dostala od dnes výborných Čertů pěkně za uši. Bez opor to už tam tak nepadá. 
61)Rozjeteté družstevníky nepřibrzdil ani další soupeř a tak  Tomáš Plundra(4+2) své Kapry opět k bodům nedotáhl. Za JZD se bodově přidal k T.Krčovi(11+2) a D.Markovi(4+9) i  s náhradní hokejkou Dominik Cach(6+5)
60)S náhradníky v sestavě dostali Krajánci i přes hattrick Michaela Reslera od JZD naloženo.Lídři týmu T.Krč 6+5  a Dominik Marek 8+6.
59)Nedali svou čertovskou kůži zadarmo, Ondra Paclík měl bilanci 4+3, ale s postupem se loučí. Choceňský Slavoj potřebné body získal.
59)Dali 17 branek a stejně to bylo málo. Litomyšl potřebovala body a po dostatečném  náskoku už kontrolovala aktivitu M-Béček. Ze všech devíti hattricků byl nečekaný , ale o to výstavnější Zbyňka Škorpila.
58)Pro oba týmy druhý dnešní zápas ukázal, že  mnohem víc sil našetřili Thunders.Vytrvalec Filip Kužílek ve svém třetím duelu dne si vybral konečně vítězný dres a Čerti, jako obhájci titulu nejspíš do 1.ligy ani nepostoupí. Za vítěze zářil Tonda Bartoš(6+4),Tom Drtil (5+4) a dál P.Prokopec,J.Kobza D.Hroch se 8,9,7 KB
57)Možná naposled v hvězdné sestavě potvrdil  Stilmat svojí formu.Kromě výborného Rendy Tomana v brance si dali všichni hráči alespoň 2 góly a mají minimálně 3 KB. Celkově tým Thunders nestíhal rychlostně .

56)Hned zkraje určil Slavoj pravidla hry a jeho dva střelci se proti Nugetu opět prosadili. Jan Krejsa 5+2 a JIrka Půhoný 8+1.
55)Ve druhé čtvrtině už zlomilo JZD snahu Čertů. Tomáš Krč si s chutí zastřílel, z toho 8x úspěšně.
54)Tak takhle vyrovnaný, rychlý a dramatický zápas tady letos ještě nebyl.Nabušený Stilmat díky francouzskému repre Ange Boitardovi stihl v poslední vteřině dát Litomyšli vítězný gól.
53)Krajánci se mírně probrali ze snu po deseti minutách hry, kdy prohrávali 1-8. Flyers ale předvedl kvalitní hru s neomylnou koncovkou, kdy po hattricku dali V.Švub,R.Morkes a Š.Švec a 4 kusy Libor Teplý s Petrem Šánou.    ....ale po chvíli kontroly je vše jinak a výsledek 10-19 se mění na 5-0 a  body berou Krajánci! 
52)Kapři měli už hodně blízko k bodovému zisku.Měli lepší začátek i závěr, ale David Babák nasměroval dvěma góly svůj M-B tým ve střední části k výhře.
51) OP se stává reprezentační přehlídkou. Ve francouzských vodách zalovil Stilmat a s posilami si poradil bez problémů s mistry Čerty, kterým pomalu teče do bot.
50) Kanonýr Kuba Pejcha dal Pandě 5 gólů. Ta ale body zatím neztrácí a vyzkoušela si hru bez Tomáše Fořta, který se bude už vracet na led. Náhrada se našla-Petr Mík 3+7, Tom Markl 6+2.

49)Pouze čtyři hráči dorazili z Chocně a řádně zaskočili družstevníky, kteří si asi mysleli, že to mají předem jisté. Drama až do konce nakonec vítězné pro JZD.
  co se taky může stát v našem OP,dostat se i do televize ...Hráč při utkání rozlámal hokejku soupeře
48)Hvězdy Krajánků dnes měli jiný program a tak  je posílil jen mládežnický hokejový reprezentant Matěj Morong(2+3). A to bylo málo na Thunders,za který 4x udeřili  P.Prokopec, D.Hroch a T.Drtil. Výhra Thunders zamotala tabulkou a postupové šance na šest míst má ještě devět týmů.
47)Panda bere body od Kaprů bez boje.
46)Na začátku druhé části už byl stav 8-2 pro JZD. Následná ztráta koncentrace dovolila týmu M-B snížit na 9:6. Dominik Marek(6+6) však dovedl JZD ke klidnému vítězství.


45) I Míra Šrámek pozoroval brankovou úrodu v podání hráčů Litomyšle, ale i Flyers. IHC už si nemohli dovolit ztrátu a díky oboustranně útočné hře to padalo na obě strany.
44)Ze všech koutů vlasti se sjeli Krajánci a potřebné body k postupu jsou v kapse. Laďa Doha(3+1) těžil z přihrávek mistrů a když bylo potřeba podržet brankový odstup, tak Patrik Šebek zavěsil. Tým  M-B  předvedl taky dobrý in-line hokej, Erik Borovička dal tři góly, ale už to vypadá na druhou ligu. Prohru ,v rozporu s vládním nařízením o omezení pobytu ve sprše, musel dlouho kapitán David Babák ještě rozebírat.
43)Vzájemný boj o první šestku díky střelcům  hattricků -Tad.Peškovi a Lukáši Cikovi se čtyřgólovým Tomášem Diblíkem , vyzněl vítězně pro Stilmat. Nuget  ale držel vyrovnaný stav a šanci až do 36 minuty.
42)Kapři a především GMŠ v brance spolu Davidem Baierem (3+1) předvedli proti velkému favoritovi nebojácný výkon . Litomyšl musela v závěru přidat  a zvýšil pouhé dvojbrankové vedení. 
41)Úvodní gól Flyers nazlobil Honzu Krejzu , tak kontroval čistým hattrickem.Pak přidal góly ještě 4 a když i ostatním hráčům Slavoje to tam padalo...
40)Derby, jak má být! Před diváky vyrovnaný boj až do konce, který Stilmat nezvládl. Vedl 9-6 a v poslední minutě dostal od MB dva kusy, které otočily skóre.Ve správný čas se vrátil do střelecké formy Pepa Kuběnka(3+2)
39)Zase se potvrdilo , že Thunders umí hrát dobře jen proti slabším soupeřům. Půjčili si do brány Eddieho a stejně dostali od Pandy nářez. Závody Tomášů v KB vyhrál Markl nad Fořem 16:15.
38)Dobrá obrana JZD  a rychlost ve hře dopředu platila na Litomyšl.Čtyři góly vítězů dal Dominik Cach.
37)Než Krajánci (dnes bez hvězd ) postavili obranný šik, tak už v první minutě Panda dvakrát udeřila.Po čtvrthodině a vedení 8-0 povolila taky trochu prověřit Eddieho ve své  brance.  foto z neděle 31.5. https://www.zonerama.com/MarketaCerna/Album/6263518
36)S takovými výkony to bude mít mistr s obhájením titulu moc těžké. Flyers pustil Čerty do vedení jen na pár minut a výhra unikla jen o pár vteřin. Dařilo se opět mladému Vojtovi Švubovi(4+2).  Ale následně podávají Čerti oprávněný protest !
35)Jako dravci vstoupili do utkání Kapři a už v 10.minutě slavil hattrick David Baier (4+1) Po první čtvrtině 1-6 se však šestice Nugetu rozehrála a ve vyrovnaném boji nakonec vyhrála zásluhou Kuby Pejchy(5+4) a Martina Malého(4+1)
34)Když oba týmy pouze útočí, tak se stihne nastřílet i 38 branek.Všichni hráči Slavoje si dali gól a takový Jirka Půhoný 8+6 a Zubr Jarda Moučka 5+6.
33)Další ze soubojů o postup vyzněl nakonec lépe pro Krajánky.M.Šimo 5+2,Láďa Doha 3+2,St.Husák ml.4+3 Jirka Drobný st. 3+2. U Nugetu sice Martin Malý 5+2, ale zlom ve vyrovnaném utkání nastal po vyloučení Kuby Pejchy 2+10min, kdy už to pak spoluhráči asi vzdali.
32)Ze stavu 1-5 do Flyers vlétli a za 6 minut to bylo 8-5. Pak už se góly střídaly, Kuba Fúzik jich dal pět. A  tak se týmu M.Béčka 1.liga vzdaluje.
31)Stilmat měl ve hře navrch, když střelecky dominovalo trio Lukáš Cik(4+3) a Brožkové Tom(3+1) s Davidem ml.(2+2). Pikantní jsou také dva góly GMŠ do sítě brankářského kolegy Rendy Tomana.
30)Na Jirku Drobného(7+2) si Slavoj pozor nedával a tak si jezdil osamoceně na gólmana Valentu To Litomyšli stačilo na oba cenné body.

29)Panda v novém oblečení nemohla dát dlouho gól. Dobře se bránilo a tak branek celkově  moc nepadlo, Stilmatu chyběli dva klíčoví hráči a na bilanci Tomáše Fořta(3+1) neměli odpověď.
28)Přesvědčivý nástup JZD a vedení 0-8 určilo další ráz utkání.Na rozdíl od Toma Krče, který se netrefil ani jednou, dal Dominik Marek pět branek. Stínem bylo nešťastné zranění "Dědka" Petra Kováře, který je však už po vyšetření v pořádku a zůstal  v nemocnicie do rána na pozorování.
27)Loňští přeborníci -Čerti už měli před zápasem povinnost vyhrát, chtějí-li do 1.ligy. Nejvíc tomu pomohl pěti góly Dominik Kačerovský. Rosťa Pilavka (3+3) se v týmu M-Béčka asi bude muset spokojit s druhou ligou.
26)A je tu nový Krajánek z Francie, kde už devět let hraje profesionálně in-line hokej. Dlouholetá opora české reprezentace Patrik Šebek(3+6)si s Michalem Šimo zavzpomínali na dřívější kombinace. A do nich se dnes hodil i zakončovatel Michael Resler (4+1)

25)O překonání počtu  celkových zápasových branek se postaralo hlavně JZD . Thunders , pouze v šesti, si  do stavu 16-0 ve 31 min proti výbornému Tomáši Řehákovi ani neškrtl. K zveřejnění jsou tak s devíti KB :Tom Krč,Dominik Marek a Michal Šembera.
24)Pětkrát Čerti dotáhli vedení Litomyšle, která úvodní náskok 4-0 nevyužila. Postupně se na některých hráčích Lit. začala projevovat únava a Jirka Drobný ml(6+2) na vše nestačil. Domča Kačerovský (5+0) s Ondrou Paclíkem (5+3) Čerty dovedl k výhře.
23)Míří Thunders do 1.ligy?  Hra a střelecká produktivita týmu tomu napovídá.Kapři dvacku těsně uhájili.
22)Brankovou honičku M.Béčka vzdali ve 42 minutě. To si pak ještě pěti góly Nuget spravil skóre. Utkání plné rekordů-dvě dámy za Nuget, celkem 32 branek, Kuba Pejcha 11+4...
21)Ve 14min 0-6, po půlhodině hry 2-9 a pak šla Panda spát.  Slavoj se chytil dvěma góly při vlastním oslabení, ale Tomáš Fořt(4+3) náskok hlídal.
20)Zatím Kapři body nesbírají a i Krajánci svůj úkol splnili celkem bez problémů Po hattricku si dali Michal Šimo se Standou Husákem st.. 
19)Flyers držel 3/4 zápasu vyrovnaný stav. Nugetu však patřil závěr i dva body. Díky 3+3 se Jakub Pejcha prostřílel na špici kanadského bodování.
18)Premiéra dalšího reprezenta v dresu Stilmatu Lukáše Cika sice výhru nezajistila, ale pohledný in line to ano. Slavoj soupeře zaskočil rychlou hrou na 3 útoky a díky dnešní výborné koncovce obránce Filipa Luňáka(3+2) vedl po první čtvrtině 4-0. Stilmat stihl vyrovnat, ale závěr zas patřil choceňskému Slavoji. Majiteli Stilmatu,Tomáši Ulrichovi k 55 narozeninám tak můžeme bez dárku jen popřát.
17)Taťka Jirka Drobný se do sestavy Litomyšle ke svému synovi neprobojoval.Tak válí za Krajánky a pomohl k nečekané výhře. Doplněný rodinný tým Reslerů a Husáků o mistra světa Michala Šimo ,spolu s výborným Lukášem Vavřinou v brance,  překvapil.
16)Za stavu 3-3 ve 30 minutě se začal konečně Stilmat před brankou Flyers prosazovat. Jakub Cik s Tomášem Diblíkem dali po pěti kusech.
15) S velkým respektem nastoupil Nuget proti loňskému mistrovi. A  už v desáté minutě prohrával 2-6. Aleš Trnečka se ale začal v brance překonávat a útočná hrozba Nugetu Kuba Pejcha(9+2) s Martinem Malým(2+7) zařídili pro Čerty nečekané víkendopvé překvapení.
14)Prozatím nejdramatičtější zápas přinesl ve velké rychlosti už in-line hokej slušné úrovně .Hvězdou se stal Tom Markl (5+4), který byl u všech branek Pandy. Ve spolupráci s Tomášem Fořtem(3+4) představovali trvalou hrozbu JZD.

13)Kapři už  půjdou na brigádu ke Keprtům dodělat ten barák,to aby konečně  mohli tři bratři taky vyrazit na in-line. Choceň byla pro Kapry velké sousto a bavilo ji střílet góly-Jiří Púhoný 8+7. Na rozdíl od "slabších" týmů, po Pandě dnes ani Slavoj nedokázal po sobě uklidit a naházet izolačky do koše! 
12)MB opět v tradiční sestavě dali 3x vedoucí gól. Zcela vyrovnaný zápas to byl až do 43 minuty. Pak se stihl hatrickem prosadil Tonda Bartoš(5+2) a Thunders tak mají  možná namířeno do 1.ligy
11)Herní kvalita Thunders jde stále vzhůru. Kuba Pejcha s Martinem Malým sice za Nuget po čtyřech brankách vstřelili, ale na Thunders s rekordmanem Pavlem Prokopcem(6+5) a Danielem Hrochem(6+4), to bylo málo.

10)Po první čtvrtině bylo o výsledku rozhodnuto,když si Panda vytvořila dostatečný náskok. Za Flyers hrál dobře mladík Vojta Švub,autor hattricku.  Výhra hráče Pandy asi dost vyčerpala.Při následné oslavě už víčka od piva svůj koš nenašla....
9)Ani posila se zahraničními in-line hokejovými zkušenostmi Standa Husák ml. se svým otcem nepomohli Krajánkům odvrátit debakl od nadupaného Stilmatu. P.Nosál, Erik Vápeník a Tom Diblík mají hattrick.
8)Do dvacáté minuty držel Nuget krok  i příznivý stav. Střelci Litomyšle se ale postupně začali prosazovat a skóre narůstalo.
7)M-B éčka v pozměněné sestavě přejeli choceňského favorita. Vsadili na zahraniční posily- z Bratislavy dorazil J.Koláček(3+1) a z Prahy Andrew Sillitoe(3+2), obchodní psycholog, výkonný trenér, veřejný mluvčí a autor z anglického Kentu, jenž vyvinul novou metodu, která umožní elitním sportovcům naplnit jejich potenciál. Tento první britský hráč, který hrál profesionálně v Kanadě sice přijel pozdě, ale byl strůjcem nečekaného vítězství. 
6)Po vyrovnané hře nezvládli Kapři poslední čtvrtinu zápasu. Nadějné vedení neudrželi, když Petr Šána (3+2) dotáhl Flyers k čtyřgólovému vítěznému finiši. 
5)Krajánci stále dotahovali vedení Slavoje. Převaha Chocně byla zúročena v přesilovkách a jejich 100% využití. Dali tak 4 góly.
4)Stilmat silně posílil!  Nic vyššího se nikde v evropě nehraje a tak ulovil ze zahraničí reprezentanta Jakuba Cika. Výborné JZD ale doplatilo při vedení 3-8 na 10min vyloučení  Tomáše Krče (3+3). Právě Jakub Cik (4+1) totiž zajistil pro Stilmat remízu.
3)Zatím v hokejové taktice nastřílel Thunders Litomyšli devět branek,Pavel Prokopec4. Loňský účastník 1.ligy se však bránění moc nevěnoval a v konečném počítání si za 19 branek připúsal každý hráč Litomyšle alespoň tři KB.
2)Loňský mistr, mladý tým Čertů, roztočil svůj brankostroj díky šesti brankám nové posily-Ondry Paclíka.Kapři nehráli až tak špatně, tak snad to bude v kompletní sestavě úspěšnější. 
1)Excelentní vstup do OP předvedla Panda, která bez předchozího tréninku jasně pokořila MB-čka. Nejvíc bodů nasbírali Tomášové Fořt (5+6) a Markl (5+5) s 

12  celků, nejdřív jedna skupina a v druhém kole 2 ligy. Celkem 16 zápasů pro tým.

 

 

účastníci OP

                 1. IHC Litomyšl
                 2. Slavoj Choceň
                 3.  JZD
​                 4. Čerti
                 5. Panda
                 6. Thunders
                 7. Rychlé šípy---ruší účast
                 8. Kapři 
                 9. Krajánci
                10. Nuget

                11. Stilmat
                12. M.Béčka
                13. Flyers

 

 

 

 

 

   

Seznam hráčů"DOMLUVENÍ" pro pravidelné pondělky a čtvrtky :
Brankáři : Strouhal, Švec .....
1+2) Jar.Kostůr +1
3)Mík P.st
4)Skalický +1
6)Šembera Petr
7)Luka Jos.---může jen sudé týdny...najde se někdo z druhé směny?
8)Břehovský
9)Rubeš
10)Marek Lukáš.......hledá možné angažmá pro OP
11)Paclík
12)Jandera
13)Maršík
14)Kuka
15)Gremlica
16)Šrámek

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OP loni:

soutěžní řád: zde

 statistiky 2019 : zde

 

 .....FOTO Mistrů 
 a album..https://zslan.rajce.idnes.cz/M-Becka_vs._Certi_14.7.2019/

104) Až poslední zápas rozhodl o pořadí 1.ligy.  Před početnou diváckou kulisou i přes snahu nakonec zkušení borci z M-Béčka nepotěšili Pandu.  Mladí Čerti potvrdili svojí kvalitu zodpovědnou obranou s rychlým přechodem do útoku. Erik Borovička hattrickem přispěl k důležitému vítězství, které znamená první mistovský titul pro Čerty.
103)Jak víno zrají Pardálové a s výrazným přispěním gólmana Michala Veselého dnes slaví své první vítězství.  Forma přišla v rozhodujícím utkání s tradičním rivalem, kdy se Rychlým šípům nezvykle nedařilo.
102)V poslední minutě už asi Flyers slavil pěkné druhé místo ve druhé lize. Stilmat ho však stihl ještě třemi góly poslat na pátou příčku.Gólovým hrdinou byl autor hattricku Tomáš Brožek.
101)Prvnímu bodovému zisku Pardálů za remízu, nezabránil ani čtyřmi góly Rychlý šíp Radim Kuka.
100)V pohodovém ,útočném zápase se vrátil úspěšně do branky Stilmatu Renda Toman. V útoku pak gólové nahrávky Tomáše Brožka zakončoval Tadeáš Pešek(5+0). 
99)Po rozpačitém úvodu si Slavoj  vytvořil stálou převahu a  devíti góly v řadě rozhodl utkání. M-Béčka před utkání s Čerty asi nechtěla ukázat vše.
98)Oba golmani dobře chytali, ale Tomáš Řehák , tentokrát ve službách Flyers dostal od Kaprů  jen 3 góly.
97)Opět střelecký koncert dua Krč-Marek a jasná výhra JZD nad M-B.   M-Béčka májí ve své moci nyní rozhodnout o titulu. Tímto vyzývají Pandu, která jen čeká na výsledek, zda nepředloží p.Babákovi  motivační nabídku, která by prý rázem zvýšila výkon.
96)A po skvělém  výkonu Jardy Šponara (8+2) proti R.šípům je znám i vítěz 3.ligy-Sloni
95)Rozjetí Čerti si poradili i s eSlavojem po 4 brankách D.Kačerovského a Erika Borovičky. V posledním utkání s M-B tak mohou dosáhnout na titul vítěze OP.
94)Slibně  rozjeté finále Čertům pokazilo JZD, když dali T.Krč5+5 a D. Marek 5+3 a životní výkon předvedl Jirka Krejsar v brance.
93) Slavoj nevydržel se silami a potvrdil, že na důležité utkání dojet v pěti, je málo.
92)Ani dva vedoucí borci KB (celkem 170 bodů) v sestavě  Thunders neznamenali pro Kapry a především pro Patrika Keprtu, velké nebezpečí. Třeba příště, až  jich bude víc než pět. Kapři zahráli podařený zápas!
91)Po první čtvrtině už přestal GMŠ v brance M-Béček zápas bavit a bylo hotovo.Nejvíc z Pandy nasbíral Tomáš Fořt 6+13.
90)Rovnoměrně rozložená produktivita Slonů, kdy měl každý hráč 3až 5 KB dělala Pardálům potíže.
89)      FOTO  ukazuje mistry 2.ligy -NUGET, kteří ve svém posledním utkání jasně potvrdili ambice a oslabenému  Stilmatu nedali šanci. Dařilo se Martinovi Malému, který připravil na zlatém podnose pět gólů pro Kubu Pejchu.


88)Po rychlém nástupu Kaprů a jejich vedení 3-1 se teprve dostal Nuget do hry. Převaha, podpořená střílenými góly však potvrdila, že Nuget je nejvážnějším kandidátem na titul ve 2. lize.
87)Ačkoli Padrálové sehráli celkem povedené utkání, tak to na body opět nestačilo. Sloni tak míří pomalu za titulem ve 3.lize.
86)Šumperské derby ovládl tentokrát Nuget. Po více zvratech ve vedení nakonec rozhodlo sedm branek Jakuba Pejchy.
85) Slavoj přijel jen v šesti a po vyrovnané hře se zdálo, že nevydrží s JZD rychlé tempo do konce. Čistý hattrick Honzy Pešky však rozhodl pro zkušený Slavoj. 
84) Z pátku ještě namlsaná Panda neměla ten správný hlad a ryclé vedení jí slastě uspalo. Zato vyrovnaný tým Čertů dábelsky bojoval a dvakrát otočil vedení soupeře.
83)I ve třetí lize jsou kvalitní zápasy. Sloni se po dílčím vedení 2-6 ukolébali a málem to byla po finiši Rychlých šípů remíza. 
82)Pojem o kolektivní spolupráci dnes celku JZD nic neříkal. Panda měla Tomáše Fořta(3+5), který zásoboval neomylného střelce T.Markla(7+0).Radek Holub přidal gólů pět a pro JZD to byla nečekaně tvrdá rána.
81)Gólovou úrodu Thunders táhli Pavel Prokopec (7+3) s D.Hrochem (4+9) a stále si udržovali dvojgólový odstup. Flyers měl hbitého mladíka Vojtu Švuba (4+2), ale záver už patřil Thunders.
80) Ve druhém sousedském derby byli lepší Kapři, když je podržel spolehlivým výkonem v brance Patrik Keprta a v útoku Vašek Dvořák. Stilmat může litovat neúčasti opor, které odjeli hrát in-line do Španělska.
79) Tak už jde o umístění a proto  se lehce přiostřilo. Nuger po vydařeném úvodu trochu slevil a Flyers dačal stíhací let, které však nevyšel.
75)Poslední zápas v základní části OP patřil útočné letce Flyers -V.Pachl (4+4)+ O.Dvořák (8+3). Pardálové sice věkem soupeře převyšují, ale na body je to málo.                              

74)Přípravu na 1.ligu vzal celek M-Béčka vážně a Michal Šťovíček měl svůj chytací den.Pardálové tedy opět nic.
73)Nuget se na vítězství proti bojovným Rychlým šípům dost nadřel. Jakub Pejcha musel dát 7+3 , to bylo proti R.Kukovi (5+2) víc.
72)Takový výprask žamberecký Stilmat nepamatuje! Thunders se bavil rychlou kombinační hrou a v brance se z Franty Dvouletého stává solidní gólman.Dnes nejvíc bodů nasbíral Dan Hroch-6+6.
70)Pouhé tři minuty dělily Čerty od vítězství nad JZD. Ve vyrovnaném utkání pak Honza Moučka ještě stihl  zařídit dva góly, tím vítězství a první místo po základní části pro JZD:
69)Franta Dvouletý ,brankař samouk , zachránil body pro Pandu, když zastoupil narychlo nemohoucího Eddieho a dostal jen 4 góly.Flyers hrál dobře,ale nadupaná Panda nezaváhala.
68)Hned po první části bylo jasno. Brankostroj Čertů nešlo zastavit a i když dal Thunders 10 branek, tak přesvědčivě prohrál.
66)V nových zářivých dresech odehráli Rychlé šípy slušný zápas. Prohra se  však čekala a bodové dostihy dua D.Marek s T, Krčem taky.
65)Opory Nugetu zůstali u vody a tak měli Kapři dost volnosti k dobývání branky soupeře.
64)Problémy se sestavou řešil Stilmat a Flyers zas vlétl poprvé na soupeře v silné kompletní osmě.Vyrovnaný zápas rozhodl Flyers v poslední části, kdy dal 6 branek.
63)Při pohledu na výslek komentář není třeba. Snad Honza Krejza 11+8.
62)Na šumperské derby Nuget nazbrojil. Časem začal Thunders brankově zaostávat a zápas musel být nakonec ukončen dřív po odstoupení jejich gólmana José Pávka.
61)Dlouho vyrovnaný zápas na rozhraní 3 a 2 ligy rozhodl Jarda Šponar čtyřmi góly pro Slony.
60)Čerti po krátkém odpočinku svedli další, tentokrát vyrovnaný boj s MBéčkem. Na hattrick R.Pilavky odpověděli Čerti dvěma-D.Kačerovského a Erika Borovičky.
59)Nadvládu Slavoje narušili mladíci z JZD. Ti po perfektním kolektivním výkonu v dramatickém utkání přestříleli dosud suverénního soupeře z Chocně.
58)To, že v pěti vyrazit na kompletní mladé Čerty asi nebude stačit, poznal Flyers. 

57)Překvapení a body pro Pardály se rozplynuly v poslední části hry. Pavel Prokopec (5+2)zavelel ke kanonádě a Thunders opět vítězí.
56)Pandě v druhém zápase po sobě kladli Čerti zpočátku snaživý odpor. Ve třetí čtvrtině včak dala Panda 6 branek a bylo rozhodnuto.
55)Když bylo potřeba, tak Panda nějaký gól dala a kontrolovala  příznivý stav. Střeleckou formu našel Petr Mík ml.,(5+3)
54)Už ani účast a čtyři branky Tomáše Plundry nestačily na Flyers ,za který dal Ondra Paclík taky čtyři góly.
53)První letošní měření sil velkých favoritů dopadlo lépe pro Slavoj. V rychlém utkání měl proti Pandě úspěšnější koncovku..
52)Okruh kandidátů na 3 ligu se po dnešním zápase rozšířil o Kapry. Ti se trápili a překonat Tomáše Málka v brance Slonů byl problém. A tak Jarda Šponar opět svými třemi góly dotáhl Slony k cenným bodům.
51)Spokojenost Pardálů z vedení vydržela jen chvíli. První výhru dnešních soupeřů berou po zásluze, dobře takticky hrající Rychlé šípy.Jirka Hrdina s Radimem Kukou shodně 3+1
50)Do půlky zápasu nastřílel Roman Budina hattrick,ale s remízou spokojen nebyl. Pasoval se tedy do funkce hrajícího trenéra, přeskupil formace a stanovil strategii. A hle, třetí čtvrtinu Nuget vyhraje 6-0 ! Další dva v řadě ještě přidá a je rozhodnuto !
49)Nadupaná sestava Slavoje nenechala Stilmatu šanci na dobrý výsledek.Všech osm hráčů bodovalo.Po4 brankách dali Pavel Držmíšek a Jan Peška.

48)Ještě rychlejší než Rychlé šípy byli Čerti.Dominik Kačerovský(4+3) s Erikem Borovičkou(3+3) táhli Čerty k jasnému vítězství.
47) Panda si v tréninkovém tempu vyzkoušela útočné manévry na jeden dotek a to Lukáš Vavřina  za Pardály ještě dost vychytal. Nejvíc bodů nasbíral Tomáš Pachl-5+4.
46)P.Prokopec (5+4) s Danielem Hrochem(5+7) platili na Kapří obranu.Čtyři branky za sebou v pěti minutách od Toma Plundry už přišly pozdě.
45)Když Thunders dotáhli na 9-8,tak Pepa Kuběnka(4+5) přidal k jednomu další tři góly a bylo pro MB rozhodnuto.Čtyři branky dal i Radek Morkes a za Thunders stojí za zmínku 8 asistemcí Filipa Kužílka.
42.43.44) Tři utkání , kdy se střetly nejlepší týmy s těmi posledními v tabulce měly stejný průběh. Hra na jednu branku a střelecké hody. Nejvíc si zahráli v prvním utkání, kdy už od začátku choceňáci Filip Luňák(0+5) s Janem Peškou(7+1) "přestoupili "do R.šípů. (Je ještě nutno připomenout, že KB se počítají i jim a Honza tolik gólů za Slavoj ještě nedal).  V druhém utkání se poprvé na chvíli představil v reprezentační formě Tomáš Fořt. Ve třetím to byla soutěž kdo dá víc, mezi kanonýry Tomášem Krčem (5+8) a Dominikem Markem(9+4) 
41) Pohledný hokej i díky dámské účasti ( FOTO  ) Nuget do půlky zápasu vedl ,ale Stilmatu patřila gólově druhá část utkání. Nejvíc gólů-4, dal za Nuget M.Malý  a Stilmat měl střelce hattricků- Jakub Fůzik, Michal Šimončič a Martin Brožek.
40)Celých 19 minut drželi oba gólmani čistá konta.Pak tým M-Béčka konečně nastartoval motory a díky hattrickům R.Pilavky a Slávy Váně s jistotou vítězí.

39)Pro Flyers byli Sloni řádné sousto. Díky pěti brankám Ondry Dvořáka si však stále udržovali brankový odstup a tím se odrazili od hrany 3 ligy do vyšších sfér OP.
38)Houževnatost Kaprů platila na JZD a byl z toho téměř vyrovnaný zápas. Osvědčení střelci JZD se však prosadili (Tom Krč 7+2 a Dominik Marek 5+3)
37)Stilmat neměl s Rychlými šípy žádné slitování a přidával góly jak na běžícím pásu.
36)Ještě ve 36 minutě Čerti vedli nad velkým favoritem 4-3. Že to nakonec skončí 5-12 pro Slavoj už asi nikdo nečekal.První prohru a rozklad Čertů vedl Pavel Držmíšek(5+2)
35)Vyrovnaný zápasový večer potvrdil Stilmat, který vyzrál na Pandu. Ta  po rychlém úvodním hattricku Honzy Borucha zvolnila . Díky úspěšnosti M.Šimončiče a T.Diblíka však Stilmat nakonec stav srovnal.
34)Ovládnutí celkového kanadského bodování hráči Thunders už není náhoda. A JDZ to stále nebere vážně, když oba body muselo tvdě vbybojovat až v závěru utkání po stažení sestavy na 4 hráče.
33)Tým Rychlých šípů překvapil dobrou hrou a střeleckou potencí Radima Kuky(4+2).Stálé vedení ale vydrželo jen do 46minuty. To ještě stačili Flyers díky Ondrovi Paclíkovi (6+2) dát tři branky a vyrovnat. 
32)Pardálové nečekaně potrápili Nuget, kteý si výhru zajistil až po obranných chybách v závěru.Pardál Tom Nechvíle dal hattrick, ale Kuba Pejcha dal zase pět kusů.
31)V páté minutě  vedení MB 5-1 slibovalo jasný zápas. Sloni však srovnali krok a uhráli přijatelný výsledek. Střelci za MB: Sl.Váně, R.Pilavka a D.Babák po hattricku, za Slony Jarda Šponar 5+1.
30)Z prvních sedmi branek Slavoje na 5 přihrál a jednu dal Tomáš Bartheldy.Aleš Vích zas 5 x zavěsil(čistý hattrick za dvě střídání).  Kapři bojovali,ale na zkušený tým ve dvou čtyřkách , to bylo málo.
29)Ještě hodinu po zápase seděl manažer MB s hlavou v dlaních a přemýšlel, kde udělal chybu. Nugetu se naproti tomu na ploše vše dařilo, Aleš  Trnečka dost vychytal a Kuba Pejcha přidal bůro.  Nuget dnes jen zcela nezvládl  kontrolu nad čistotou své střídačky!  Tak poflusat i její okolí dalo jistě zabrat!  Varovaním pro všechny bude zvýšená pozornost rozhodčích, kdy "zásah" mimo krabici = 2minuty !
28)Hned zkraje ukázali Kapři čtyřmi góly, že přijeli pro výhru. Mírně si to následně zkomplikovali po třech zásazích Rychlých šípů v rozmezí jedné minuty. Brankostroj T.Plundry a Jakuba Dolečka se ale včas rozjel.
27)Výkon Thunders nestačil na pohodovou Pandu a její gólové hody.
26)Flyers nesehnal proti Chocni hráče...
25)V duelu neporažených týmů stíhala šestka Stilmatu do půlky zápasu. Pak už dávali góly jen nebezpeční Čerti.
24)První čtvrtina bez branek ukázala sílu obou týmů. Po druhé posílení MB těsně vedli, ale Drama JZD nedopustilo. Nad zkušeností tentokráte zvítězilo dravé mládí,když duo D.Marek s T.Krčem účastí u pěti gólů za sebou rozhodli dramatický zápas. 
23)Po celý zápas měli Čerti proti kvalitnímu celku Kaprů víc ze hry a kontrolovali vedení. Svojí ďábelsky rychlou hrou ještě možná potrápí favority.
22)Z  nového týmu Thunders se začíná stávat postrach. Dnes přehráli R.šípy , když měl Daniel Hroch 4+10 a Pavel Prokopec se díky 2+5 vyhoupl do čela kanadského bodování OP.
21)První měření sil silné trojice ovládla Panda. JZD nemělo gólovou jistotu v podání T.Krče.
20)Nestárnoucí Honza Milták (61) čtyřmi góly pomohl k výhře Slonů nad svými loňskými spoluhráči ve vyrovnaném zápase adeptů 3.ligy.


19)Do půlky zápasu M-Béčka drželi tempo a díky jejich důrazné hře to neměl Slavoj lehké. Choceňáci pak ale rozjeli svůj pověstný rychlý kombinační hokej a Honza Krejza (4+6) soupeře nešetřil.
18)Deset minut do konce a stav 5-5 sliboval po výborném výkonu golmana M.Opravila  Sloní překvapení.  Stilmatu ale zavelel třemi góly Tom Diblík k drtivému závěru.
17)Nuget po úvodních třech utkáních s favority OP dostal rovného soupeře.  Po slušném výkonu a hattricku J. Pejchy přehrál oslabený Flyers. 
16)Povinnné vítězství Kaprů jistil spolehlivým výkonem gólman Patrik Keprta. Pardálové si nepohlídali Míru Musila. autora 4 branek.
15)Opět kvalitní,rychlou hru předvedli Čerti ,když si góly rozdělilo 7 úspěšných střelců.Čtyři góly kuby Pejchy byly málo.
14)Slavoj se věnoval útočení a je z toho celkem rekordních 24 vstřelených  gólů. Thunders se ale také snažili a nastřílet Chocni 11 branek se taky málo kdy podaří.
13)Juniorský hokejový mistr ČR z Třince Tomáš Krč (8+4) s Dominikem Markem(4+5) tvořili hlavní údernou sílu mladíků z JZD. Flyers nestíhali.
12)Radim Kuka sice dal 5 branek, ale soupeř má elitních střelců víc. Za M-Béčka J.Kuběnka 5+1, R.Pilavka 4+5 a hattricky Míra Resler se Slávou Váně.
11)Příležitostný gólman samouk Franta Dvouletý zásadně pomohl svým Thunders a dařilo se Martinovi Chytilovi (4+2).  Sloni ale poměrně dlouho drželi slibný odstup.
10)Nadílku od Stilmatu  vedl Tom Diblík(4+3) s  hattricky R.Papáčka a M.Šimončiče. Občasné šance Pardálů nelítostně Renda Toman likvidoval.
9)Hokejisté Slavoje hráli oproti Nugetu víc in-line hokej.Při prvním představení útočníků Aleše Vícha a Pavla Držmíška dali oba po pěti brankách.
8)Pomalejší rozjezd MB znamenal třígólové vedení Flyers, kde se dařilo Ondrovi Dvořákovi(4+2).Vítězný finiš byl ale pro MB, kde Pepa Kuběnka opět předvedl hattrick. 
7)První zcela vyrovnaný souboj  se odehrál v klasickém derby. Stilmat díky novým posilám těsně vyhrál.
6)Hrdost Rychlých šípů zabránila využít pravidel a sehrát si "vyrovnaný" přátelák.
5)Mladíci z JZD nedali svojí rychlostí Nugetu moc šancí.
4)Brankové hody v podání Flyers. S Thunders se ale bude muset počítat do vyšších pater tabulky!
3)Tom Bartheldy 6branek a Honza Krejza 5+6 měli největší podíl na jasném vítězství Slavoje proti Slonům.
2)Za stavu 9-3 si Panda dala šlofíčka a probudilo jí až pět gólů M-Béček v řadě. Na hattrick Davida Babáka zareagoval Honza Nastoupil dokončením svého bůra.
1)Proti veteránům nasadili mladí Čerti ďábelské tempo a po chvíli bylo o vítězi rozhodnuto.Třemi hattricky Pardály jasně přehráli.

Spřátelené weby

Odkazy na weby

hala tel.: 465 320 418 Ing. Jiří Černý
tel.: 604 872 778 e-mail: zs@tslan.cz

Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript. Zde jsou instrukce jak povolit JavaScript ve Vašem webovém prohlížeči.

Počasí

Doba provozu haly

src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">